- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
nepszter1 #9039 üzenetére
Most meg én vagyok kész, hogy Lenovo-ék így dolgoznak!!! Direkt kivettük belőle, hogy kizárjuk a HDD problémát!!
Igen, légy szíves hívd fel Őket és meséld el nekik, hogy kivel szórakozzanak...
- Meg tudod nézni az desktop-ban a merevlemezt HD Sentinel-el? (Mennyi perces..) -
Dell XPS
veterán
válasz
nepszter1 #8953 üzenetére
Ha már így benne vagy: nézd meg légyszíves egy memória modullal, és felváltva a slot-ba is. Tehát első modul alsó slot, majd felső slot, a második memória modul jöhet utána. Azt is ellenőrizd, hogy rendesen "üljenek" a modulok a slot-ban! Ha még mellé ki tudod venni a HDD-t, ill. az akkumulátort is, az még segítene nekünk. Így kellene indítani minden egyes "csere" után! Ha nincs semmi változás, akkor ténylegesen szerviz!
-
Dell XPS
veterán
válasz
nepszter1 #8951 üzenetére
Pont arra tippeltem, hogy szerintem a telepítés sem fog végig menni, már ha One Key Recovery-vel esetleg visszaállítottad volna az eredeti OS-t. -Miért lenne gond, nem nyúltál hozzá? Nagyon gyorsan behalt valami az alaplapon, ill. hardver, javítsák meg!
Memória bővítés vagy bármi történt ezt megelőzően?
-
Dell XPS
veterán
válasz
nepszter1 #8947 üzenetére
Tudsz hőmérsékleti tartományokat ellenőrizni, mert elképzelhető, hogy terhelésre jönnek a hibajelenségek? Nem is lenne meglepő Lenovo-ék esetében, ahogy mostanában a hőelvezetésről gondoskodnak.
A Linux-nál letöltesz egy iso-t (Ubuntu), majd kiírod CD-re és boot-olás. Nem kell telepítened Live módban, sőt saját adatbázisa alapján driver-ket is felteszi kernelből, így szinte azonnal használható rendszer. Hasonlóan grafikus, jól értelmezhető, szóval nem kell félni tőle és több esetben is jól jöhet még számodra. Ha így is megfagy, akkor kár újra telepítened az OS-t.
-
solisoft
csendes tag
válasz
nepszter1 #8930 üzenetére
Google-géptipust beir+service manual pdf-letölt átolvas-a leirtak szerint szétszed-lcd rögzitö csavar elenöriz-ha hiányzik potol.Nagyábbol enyi!ÉN jártam már ugy hogy a gyártó kihagyta a szerviz pedig benézte javitásra volt nálam(nem szervizvagyok de mársokat láttam)emberi hülyeséget!többek közt magamat is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest