Új hozzászólás Aktív témák
-
solisoft
csendes tag
válasz
nepszter1 #8930 üzenetére
Google-géptipust beir+service manual pdf-letölt átolvas-a leirtak szerint szétszed-lcd rögzitö csavar elenöriz-ha hiányzik potol.Nagyábbol enyi!ÉN jártam már ugy hogy a gyártó kihagyta a szerviz pedig benézte javitásra volt nálam(nem szervizvagyok de mársokat láttam)emberi hülyeséget!többek közt magamat is)
-
solisoft
csendes tag
Probléma megoldva!A tápal let valami,és nem birta a terhelést.Kb 3amper után elkezdet ugrálni a fesz és a gép ezt nem tolerálta!Azért a procit is ujra pasztáztam igy a maxi hö 4-5óra youtub után wifi-vel 45-47 c volt!!
Ha valaki tud olcsó 18-20 volt/6-8 amper tápot jelezze a tipus mindegy ha kell átkötöm.kösz elöre is! -
solisoft
csendes tag
Azóta ripityára szedtem és bizony a proci borda alatt alig volt paszta holnap veszek pasztát aztán próba!D.ha valaki tudna segíteni hogy a videó karin :sw1 kapcsoló 1234 álásai mit kapcsolhatnak mert alap gyáriba az agp tiltott.ezt szeretném be kapcsolni ha már ugy is szétkaptam.le írás szerint 8x agp t tud!
-
solisoft
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Probléma a következő lenne adot egy Medion md fid:2040 laptop gyári alap hardverrel,töltő és akku nélkül csináltam
egy töltött gépkocsi akutöltő+kondenzátorok kb:14000qf.ezzel széppen ment kb 1 hónapot.Mig egy szépnap egymásután 5-8 alkalommal áram szünet volt kb 4X ujra indítottam.Az utolsó indításó inditás óta egyre sürübben fagy most már bekapcsolás után kb 2 perc és fagy teljes merev képernyő!és csakk teljes áram elvonásra kapcsol ki.Kérdés hol keressem a hibát?:proci,ram,alaplapi inverter vagy más?Minden választ előre is köszönök!több laptoppal is volt már dolgom,de ezzel a hibával még nem találkoztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged