- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x47
csendes tag
válasz
SeniorTilla #3850 üzenetére
minden rendben működik külön külön proci ram hdd van másik hasonló lapim mindent kipróbáltam külön külön is a hdd a másikba átrakva alvó állapotban volt de simán felkelt vissza rakva ugyanaz venti hangosan pörög a kijelző még csak nem is villan be ha kiveszem a ramokat akkor ugyanaz csak a venti halkabban pörög már gondoltam bga hibára is hiszen az nvidiákra ez jellemző, de szerintem nem valószinü , hogy evvel is eztörtént valamikr régen a másik is csinált nekem ilyet akkor kivettem a hdd-t és anélkül viszajött most ennél ez sem működik 1 db A6M és 2db A6T lapim van az A6M az hibátlan azon tudom tesztelni a dolgokat a másik A6T az ha jól hiszem bga hibás mert csökkentett módban tökéletesen megy viszont biosban csíkoz és és normál módban is csíkoz és kékhalállal mindig újraindul.
Lehet hogy emez is bga hibás lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest