Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
válasz
Ren Hoek #13643 üzenetére
nekem ez már 3-4 éve megvan... akkor volt 220-230 körül a bolti ára és én 160-170 között vettem... szóval nem mondom hogy gagyi a HP-ra , most ez az első gondja, de ez nem könnyű
meg sajnos nincs gyári billem hozzá hogy esetleg a WIN+B kombinációt használjam, bios újraflasheléshez....
ProBook meg EliteBook... nem tudom milyenek nekem erről a HP DV6 ról...aluminium házas... minden szuper volt eddig.. ráadásul! nem sokat játszottam vele de még a GTA4 is ment vele simán az meg azért nem ... olyan játékok amik....DIRT3, BATMAN... ezek már bőven elég jó minőségűek hogy néha lekössem magam...(de nem vagyok nagy játékos...)...volt ASUS-om is (nekem is egyből ez jutott eszembe hogy hozzá képest az ASUS "tejfölös doboznak" tűnt...
)... nekem más a véleményem de mondom az új laposokról ezekről a probook, elitebook..nem tudok semmit....de tény hogy ránézésre is "könnyebbnek" tűnnek mint a régebbi HP laptopok... de ha újat vennék most, ár-érték arányban tény hogy lehet asus-t vennék meg ezt nézve hogy így "elkorcsosult" a HP ezekkel az új pro meg elite book-okkal...
én is nyomtam... még az elemet is kivettem..
úgy is nyomtam...1 percig.. picit tovább.. de mondom... tökéletes állapotban se csinált semmit
Esetleg valakinek egy HP DV6-3000 es szériás billentyűzete nincs?
bios újra flasheléshez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ADP-120VH D adapter Intel NUC-hoz és laptopokhoz
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest