Új hozzászólás Aktív témák
-
sajmon8282
csendes tag
Helló
Az elején lévő kapcsolót hiába kapcsolgatom semmire nem reagál
maximum ma délutánn megnézem hogy mit is tudok vele csinálni de mihelyt hozzányulok megírom hogy mire megyek . Emlékezetem szerint mikor utoljára szétszedtem akkor nem láttam a lapon semmilyen tüskét a bios resethez pedig nagyon jó lenne ha be tudnák lépni de én a bios frissítést nem igazán merem ennél az öreg jószágnál bevállalni -
sajmon8282
csendes tag
Sajnos ha bedugom a kábelt akkor el tünik a kis kijelzőn a wifi és a Windows nem is látja a hardvert és érdekes mert gyors bill kombináció nincs mint pl fn+ valameik gomb mert a wifi jelzésűt nem látok sehol és az a nagy Szívás hogy le van kódolva a bios a jelszó meg nincs meg
pedig próbáltam a te tanácsod is hogy akkumlátor ki power nyomva tart de semmi
-
AsUsLaptop01
csendes tag
A ventik nem pörögnek ----> fel
Mennek, de csak kb alapjáraton, úgy ahogyan akksiról szoktak. Akármit csinálok nem pörögnek fel. Azelőtt a töltő bedugása után pörögtek terheléskor mint az állat. Most: Ha a negyede annak a fordulatnak :/
PIC a tápvezérlő? Nem értek ezekhez a kifejezésekhez. Csak egy tipp
Bocs ha nem vagyok annyira érthető.
-
CsMarc
tag
-
BJanee
tag
Mint a legelső hozzászólásomban is leírtam, a komplett kijelzőt szalagkábelestől, kijelzőstől, inverterestől rátéve egy másik ugyanilyen gépre tökéletesen működik... de ma átszereltem egy másik kijelzőt bele (ccfl csövest ugye), azon sem kapcsol be a világítás (a kijelző 100% jó)
A csatlakozó is jó. Letöltöttem egy kapcsolási rajzot, nem nagyon tudok kiigazodni rajta. A rajzon említett alkatrészeket nem találom, pedig vagy fél órán keresztül néztem a lapot. Pedig emachines e525/e725 rajz, úgyhogy már kezdek tanácstalan lenni....
Azért írtam, hátha valaki már találkozott hasonlóval és tudja esetleg, melyik alkatrész csinálhat még ilyet.XSiGma: LINK
de ugyanitt beírva a keresőbe van még pár, hátha a lakhelyedhez közeli is van és el tudsz menni kipróbálni
Vagy esetleg még ezt tudom ajánlani: LINK -
BJanee
tag
Szia
Csak most neztem, hogy nem is nekem címeztedcsak azt neztem hirtelen, hogy emachines e525
De azert kosziugy nez ki, ezek az emasinak erre a kijelzore erzekenyek
a masik meg az usb xd
De koszonom, majd letoltok kapcsolasi rajzot, en is elektrotanyarol szoktam.
Azert ha valakinek van meg otlete, ossza meg. -
eketomy
senior tag
Hááát ez is egy megoldás, bár sztem nem lesz hosszú életű. Ha van rá lehetőség akkor azt a hibás részt mindenképp ki kellene iktatni és (akár forrasztás nélkül) összekötni utána.
Egyébként lehet már kapni 4-5000ft-ért utángyártott töltőt amivel u.olyan jól működik a gép, persze a régi össze drótozása az még olcsóbb megoldás
-
eketomy
senior tag
Azt írtad, hogy: "Én újabb kérdésem: törött a töltő vezetéke a 19 V-os vezeték részén (a sec oldalon). Tötlő összeragasztva, hogy még csak véletlenül se lehessen javítani mint eddig általam látott töltők 100%-án. Más ötlet valakinek ? "
Ha a vezeték van megtörve akkor azt a részt vágd ki ahol a törés van a vezetékből majd utána a maradék részt kösd össze (ha nagyon precíz akarsz lenni akkor forraszd össze) és ha mindent jól csináltál akkor u.úgy működni fog mint újkorában, csak a vezeték lesz rövidebb.
-
eketomy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest