Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Az Acer Predator Helios 300-nál webkamera problémám van. A kamera fenn elkezd világítani, azonban képet már nem ad. Ezt hogyan lehetne orvosolni?
Köszi szépen a válaszokat előre is.
Márk
-
CsMarc
tag
SOS
Sziasztok!
Ma estére már kellene a gép munkához és most meghalt. A windows 10-et szerettem volna rárakni és mikor újraindítottam vmi hiba miatt már nem töltött be semmit. Csak villog a képernyő feketén és középen mintha el kezdeni tölteni valamit, de az minden villanásnál újraindul. A telepítést a windowsból indítottam el így most semmilyen telepítő CD sincs nálam. Ötletek?
-
CsMarc
tag
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Most nemrég vettem egy Dell E5530-at rögtön feltelepítettem rá a win8-at illetve a drivereket. Olyan hibát szoktam néha tapasztalni, hogy ledob a wifiről majd pár percig nem enged visszacsatlakozni rá. Ez mitől lehet?
Másik: Ez valószínűleg inkább valami operációs rendszer hiba lesz: Google Chrome néha befagy és nem reagál semmire. Feladatkezelőben be kell zárni és ha szerencsém van újraindul. Már újraraktam, de nem sok változás.Hogy lehetne őket orvosolni?
Köszönöm előre is.
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy HP Probook 4510s laptopom van és most egy olyan hibát észleltem, amit eddig még soha. Most volt egy szervizben a gép, ahol elvileg újra összerakták, mert véleményük szerint nem volt normálisan megcsinálva. (Nem tudom, hogy lehet-e köze a hibához, de azért jó ha tudjátok.) Hát most előjött az a hiba, hogy a touchpad egyik pillanatban gondol egyet és nem reagál semmit a mozdulataimra. Mikor ez történik a billentyűzet parancsokra még reagál a laptop. Mikor elaltatom a gépet megint működik pár percig a touchpad majd megint meghal. Ez mitől lehet? Hogyan lehetne orvosolni?
Előre is kösz a válaszokat!
CsMarc
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- MacBook Air M4
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx