- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- BIOS topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy kicsit öregecske laptopom adja a kékhalált. Először xp telepítésnél kidobta... nem tudtam mit tegyek, mert először azt hittem, hogy vinyó miatt van.. Utána azért próba cseresznye kivettem egy ramot és az xp települt. megnyugodtam azt hittem belenyúltam a hibás ramba, de nem... xp telepítés után újra kijött,amikor programokat telepítettem. úgy vettem észre, hogy ha több program fut egyszerre akkor adja meg magát... pl.: chrome,total c., jetaudio...(főleg a chromnál) ezekből ítélve én a procira gondoltam, de közel sem vagyok biztos benne.. a ramot még nem zártam ki, de a vinyót igen. Van esetleg valamilyen progi, amivel ezt le tudom mérni, ami naplózza is kékhalál előtt? esetleg valami állapot felmérő program a hardverekre? lehet, hogy hülye a kérdés, bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest