- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Nem tudom mér, de sejtettem...
Az a helyzet, hogy ehez a notihoz is lehetett anno venni ilyen ''portbővítőt'', de ehez sajna nincs, és mivel régi szegényke már, franc tudja honnan lehetne már szerezni. Ezt onnan tudom, hogy a noti régi tulaját kérdeztem, és ő mondta, hogy anno volt is hozzá, csak hát...
Azért köszönöm a segítséget, akkor a következő lépés, hogy lehet menni portbővítőt hajtani. -
hezso
aktív tag
Kérdezte már itt valaki hogy mit lehet tenni, ha csak 1serial portja van a notebookon és tobb kell, de igazi válasz nem szuletett, szóval ezért póbálkozom újra.
A gond az, hogy egy ismerősom, aki autószerelő, notebookot szeretne használni az autótesztelő programjához(VAG diagnose), de az interface kábel serial portos.
Kapott is egy régi, használt notebookot(valami siemens talán), de serial port nincs rajta. A helyzetet még bonyolítja, hogy a program csak dos alatt műkodik.
A notebookon van ps2 es dugó, egy com2ps2 átalakítóval próbáltuk, de semmilyen comon nem találta a kapcsolatot.
A kérdés milyen megoldás van dos alatt? Nem lehet valamilyen módon mégis a ps2es portot comnak beállítani? Esetleg létezik olyan PCMCIAs kártya amin serial port van, és dos alól is megy?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest