Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
atosz
őstag
A legjobb vmi kisebb PIII lenne a megfelelo sztem. Avagy vmi erosebb PII vagy vmi celeron gep. Ha rossz aksival veszed, es nem erdekes a markaja, hogy mennyire van osszerakva, meg eleg egy 800x600-as kisebb kijelzo is, akkor rossz aksival sztem 40 korul mar kaphatsz vmit. Persze ez mind kis HDDt, CDromot, meg keves ramot (64, jo esetben 128) takar.
Sztem egy 128 ram elviselhetoen elvisz egy win2000-et, ramban nem mennek ala. esetleg 96.
De kerdes hany ablakkal szoktal netezni es milyen oldalakat nezel alt...
Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest