Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Gyorsan körbenéztem, proci fesz csökkentés lehetetlen, mert semmilyen progi nem képes leolvasni, valszeg nincs neki szenzora.
A beépített szórzót se tudtam piszkálni (12x és 16x).
RightMark CPU Utility szerint, a proci Thermal Monitor 1-t támogat, 2-t nem, és az Enhanced Intel SpeedStep Technology-t (DBS) sem. Úgy néz ki, proci kilőve. Bár On-Demand Clock Modulation (ODCM) bekapcsolható, de nem próbáltam még ki.
GPU-t pedig simán tudom állítgatni (core, mem). -
xedos
addikt
A p4M az mobil proci! Bár azt hiszem, csak 2állapota van. Akksis és tápos órajel.
A feszt ezeknek is érdemes lejebb venni!
Megnéztem a Radeon 7500-at is:
[link]
Ebben is van powerplay...
Egyébként a p4M-ek között is van 20-30W fogyasztású!!!!!
Pl a benti 2Ghz-es Compaq!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Talán azt, hogy ideje lecserélni.
- just kidding.
Nem tudom, hogy a P4-ek milyen energiatakarékossági funkciókat támogatnak, mivel ez nem mobil-processzor, szerintem ugyanazokat, mint az asztaliak. Ezzel együtt az NHC segítségével a feszt itt is lejjebb lehet venni, meg szerintem a Powerplay vagy az NHC takarékba tudja vágni a r7500-at is. Ez is valami.
Gondolom nem egy akkuidő-bajnok a konfig amúgy sem...

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- just kidding.