- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ami már meg is történt, szóval a topik felesleges. -
-
manutdfan
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS M5NP notebook-kal küzdöm, a következő a problémája. Bizonyos idő után a gép magától elkezd frissíteni (értsd ez alatt azt, hogy a böngésző folyamatosan újratölti a lapot, illetve minden más alkalmazás is ugyanúgy frissít, legyen szó akár Windows-ról, akár Linuxról). Mivel idő függvénye, hogy ez bekövetkezzék, én a melegedésre tippeltem, de a hűtésen már többet nem tudok javítani. Ha a billentyűzetét kiveszem, a hiba megszűnik, tehát minden bizonnyal azzal lesz a gond. Tekintve, hogy nincs kedvem kifizetni ~10.000-et egy billentyűért, gondoltam használom USB-ssel. Igenám, de a kütyü nem támogatja az USB-billentyűket, a BIOS-ban nincs is USB Legacy Support, sem ehhez hasonló.
Azt találtam ki, hogy egy teljesen hétköznapi billentyűzetet bekötnék a lapitopi belső billentyűje helyére. Magának a PS2-es billentyűzetnek a lábkiosztása meg is van, viszont azt nem tudom, hogy a szalagkábelen melyik vezeték mi. Erről nincs esetleg valami infótok? Vagy netán valami alternatív ötlet?
Előre is köszi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ami már meg is történt, szóval a topik felesleges.