Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
LaptopSystem #2 üzenetére
Ami már meg is történt, szóval a topik felesleges.
-
-
manutdfan
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS M5NP notebook-kal küzdöm, a következő a problémája. Bizonyos idő után a gép magától elkezd frissíteni (értsd ez alatt azt, hogy a böngésző folyamatosan újratölti a lapot, illetve minden más alkalmazás is ugyanúgy frissít, legyen szó akár Windows-ról, akár Linuxról). Mivel idő függvénye, hogy ez bekövetkezzék, én a melegedésre tippeltem, de a hűtésen már többet nem tudok javítani. Ha a billentyűzetét kiveszem, a hiba megszűnik, tehát minden bizonnyal azzal lesz a gond. Tekintve, hogy nincs kedvem kifizetni ~10.000-et egy billentyűért, gondoltam használom USB-ssel. Igenám, de a kütyü nem támogatja az USB-billentyűket, a BIOS-ban nincs is USB Legacy Support, sem ehhez hasonló.
Azt találtam ki, hogy egy teljesen hétköznapi billentyűzetet bekötnék a lapitopi belső billentyűje helyére. Magának a PS2-es billentyűzetnek a lábkiosztása meg is van, viszont azt nem tudom, hogy a szalagkábelen melyik vezeték mi. Erről nincs esetleg valami infótok? Vagy netán valami alternatív ötlet?
Előre is köszi
Aktív témák
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest