Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom1
csendes tag
Én is egyből HW hibára gyanakodtam, de akkor miért van, hogy ha valami komolyabb program fut a gépen (pl. World of Wacraft
) akkor tökéletesen működik?? Ja, meg rájöttem hogy amikor visszatérek készenléti állapotból, akkor is frankón meggyúgyul!
A típus-keresgéléssel szerintem nem jutnék sehova, mert ha valami szériahiba lenne, akkor valószinüleg nem 2,5 év után jött volna elő... -
Phantom1
csendes tag
Hi!
Következő a gondom. Van egy laptopom, ami egy ideje furcsán viselkedik. Szabályos időközönként (kb 10-15 sec), az egér és a billentyűzet megáll, és úgy 1 másodpercig semmire sem reagál. Érdekesség, hogy játék közben pl tökéletesen megy! De van amikor magától megjavul, csak nagyon ritka. Próbáltam teljes újratelepítést csinálni, de már a telepítő futása közben is akadozott az egér.
Jelenleg WinXP SP 2 van fenn, a bill integrált, az egér PS/2 porton csatlakozik.
Ha valakinek van valami ötlete, nagyon kérem segítsen, mert ezt a pár sort legépelni is egy szenvedés volt a kihagyások miatt!!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest