-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
Véletlenül ismerem ezt a gépet, mert volt (van) szerencsém a még P3-as elődjéhez (5000) meg az 5100-as széria egy kisebb, SXGA+-os (de egyéb paramétereiben nagyjából megegyező) darabjához is.
A ''szörny'' jelzőt nem a kategóriájában normális méretére értettem, hanem csak a CPU-ra. A P4-es generáció notebookokban egyszerűen elb**tt konstrukció volt - mindegy, hogy erről a gépről vagy bármelyik másikról beszélünk. A P4-es ThinkPad T30 sem volt egy ász, pedig a T sorozatba azért egyébként elég nehéz belekötni.
Az X évvel ezelőtti árakat pedig már semmi értelme felhozni. A Satellite széria anno sem volt felsőkategória, azt akkor is Tecra-nak hívták. A mai ''minőséggel'' nem akarok párhuzamot vonni, az más tészta.
''5 éves, mutass egy hp-t ami bírja eddig.''
Az klassz. A fent említett 5100-as nem húzta eddig. A P3-as a mai napig megy. Mondjuk egyik sem jelent semmit.
''És különben is, nem arról kérdeztem véleményt, hogy te mit piszkálnál bottal. Árat kértem.''
Ha ilyen nagyon szeretnénk kötözködni, akkor tulajdonképpen nem is a kérdésedre válaszoltam. Ráadásul azt is offtopicban. Talán csak szabad eszmecserét folytatni a kérdéseden túl is, ha már egy nyilvános topicban vagyunk.
''110 szerintem igencsak optimista elképzelés, annyiért bárki viheti.''
Az optimistában tökéletesen egyetértünk, annyiért nyilván add el azonnal. Sok sikert kívánok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged