- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha van 195k.-d, akkor dobj rá 5-10k.-t és sétálj el ide: http://www.notebookzone.hu/mid.php?mid=1&lkod=104&skod=9765&referer=argep
Szerintem ennyiből jobbat is ki tudnánk hozni, de ha ezt nézted ki, akkor hajrá. Ne foglalkozz a hírdetéssel. Természetesen vannak, akiknek valami nem tetszik és el akarják adni. Nekem sem tetszett sok minden miután megvettem és eladhattam volna. Vedd meg újonnan. Te bontod ki /teljesen egyedi érzés/, érzed az új szagát. Kell ennél jobb +5k.-ért? -
válasz
ancika-- #4848 üzenetére
Ahogy -NOKIA- kolléga is, én is csak az Üzleti vita (kiemelt téma) - KATT topikot tudtam volna ajánlani. Ebben a kérdésben sajnos nem tudok állást foglalni. Nem látom sajnos, hogy mit csinált a géppel. Annyi biztos, hogy célszerű lett volna egy adás-vételit írni, melyben kijelented, hogy az esetleges meghibásodásokért, vagy károkért semmilyen garanciát nem vállalsz. Ezzel megelőzhetted volna a problémát. Ezt sokszor el szoktam mondani, de az esetek többségében senkit nem érdekel.A rendőrséget kicsit erősnek tartom, mivel a gépet még nem is láttad. Az a tanácsom, hogy írj a topikba, hátha ott tudnak segíteni. Keresd elő a hirdetésed, hátha írtál valamit a végére. Pl. Próbagarancia van rajta... Milyen gépről beszélünk? Bemásolnál egy specifikációt?
-
válasz
DeckardCain #4845 üzenetére
-
Még lesz egy megbeszélésem. Éjfélre talán hazaérek és árazok!
-
válasz
LaptopSystem #4828 üzenetére
Ha jó az akku, akkor olyan 65-70k.
-
válasz
LaptopSystem #4812 üzenetére
40k.
-
Teljesen el vagyok havazva... Ha végzek mindennel és hazaérek, akkor éjfélkor jövök.
-
válasz
LaptopSystem #4805 üzenetére
60k.
-
válasz
LaptopSystem #4802 üzenetére
Hogy a fenébe lehet egy 15"-os monitor mellé egy ilyen rendszert rakni????
55k.-nál nem ér többet. -
válasz
LaptopSystem #4801 üzenetére
Hogy őszinte legyek, a piacon ez a gép elég nyomott áron van... Láttam 45-50k.-ért is. A szemem kb ekkora lett:
Ha reálisan nézem, akkor 60k., de így csak 55k.-t tudok mondani. -
válasz
LaptopSystem #4791 üzenetére
30k.
-
válasz
LaptopSystem #4790 üzenetére
Szia!
Ha a zsanér nem törött, akkor olyan 35-max.40k.-t látok reálisnak. -
válasz
LaptopSystem #4778 üzenetére
Köszönöm! Bár, a te kéréseiddel eddig valahogy soha nem volt probléma
-
válasz
LaptopSystem #4776 üzenetére
Szintén olyan 70-75k.
-
válasz
LaptopSystem #4775 üzenetére
75k.-t ér.
-
válasz
joysefke #4766 üzenetére
Szia!
Két hét nagyon karcos határidő. Szerintem olyan 125k.-t kérj érte. Ennyiért tuti el fogják vinni. MS Office 2010 Home+Student (árazd be légyszi ezzel és enélkül is). Ennek egyszerű a beárazása. Ne add mellé,mert nem sokat ér. Ennek már most nagyon sokat esett az ára, hogy nem, mint bolt adod el. -
Sziasztok!
Vezessünk be egy-két új szabályt... Ugyanis az előzőekben elég sokszor félreértésekbe bonyolódtunk.
Első körben tisztázzuk, hogy ebben a topikban csak és kizárólag laptopok árazása folyik. Ebbe a külön alkatrészek árazása már nem fér bele, csak a komplett gépeké. Illetve hirdetési tanácsok, tippek.A beárazandó laptopok árazására a következő sablon szerint adjátok meg:
-Márka-Típus-Modellszám - Elég sok géppel foglalkozom nap,mint nap, de nem fogok tippelgetni
-Specifikáció:
(ami számomra különösen fontos)
-Processzor
-Memória
-Videokártya
-Optikai meghajtó
-Winchester (HDD) stb.-Esetleges bővítések
-Vásárlás időpontja (Mennyi idős)
-Garanciális e még
-Egyebek, amiket hozzá akartok adni (Táska, egér, gyári tartozékok)
-Akkumulátor elhasználódási aránya/állapota
-Esetleg betehettek képet a géprőlLinkekkel csak a specifikáció után bombázzatok, ne én keresgéljem a gépeitek adatait.
(B)-Hibák -> Pl. alaplaphiba, betörött képernyő stb.(/B) -Egy alaplaphibás gép ára max. 30k-ra leviszi a gép árát. Ha a hibát nem olvasom, akkor ebből adódóan lehet, hogy magasabb árat mondok rá. Ezt a részt félkövérré alakítva emeljétek ki...
.................................... - ..............................................-Privátban az árazások lassabban mennek, így célszerű itt a topikban keresni. Ugyanis a privátokra csak hosszas határidővel, vagy egyáltalán nem válaszolok időhiány miatt.
-Az árazásos kéréseket körülbelül 1-3 nap alatt tudom teljesíteni. Ha közbe jön valami, vagy el kell utaznom, akkor azt külön fogom jelezni, ahogy eddig is tettem.
-Ha a kapott árral nem vagytok megelégedve, akkor célszerű rákérdezni. Ember vagyok én is, nem gép, ezért elképzelhető, hogy elnéztem valamit.
-Árazásra lehet hivatkozni a hirdetésekben.
Remélem a továbbiakban ezek tekintetében fogtok írni a topikba, ezzel javítva az árazások pontosságát és az én munkámat.
Előre is köszönöm!
Bela5
Ármester -
válasz
nightmare13 #4767 üzenetére
Ez így one
-
válasz
nightmare13 #4764 üzenetére
kicsoda?
-
válasz
nightmare13 #4761 üzenetére
Volt egy Nvidia kártya amit Ausus notokba raktak két-három éve és 512-1gb dedikált ramja volt
-
válasz
nightmare13 #4759 üzenetére
Hopsz...Elnéztem a videokártyáját... Olyan 65k.-t ér.
-
válasz
nightmare13 #4744 üzenetére
80k.
-
Sziasztok!
Most értem haza egy megbeszélésről... Holnap valamikor délután jövök és árazok. Már túlságosan zombi vagyok a témához... -
válasz
pancsikazun #4737 üzenetére
Szia!
Itt sajnos csak komplett laptopok árazása folyik. -
válasz
LaptopSystem #4734 üzenetére
145k.
-
válasz
felhasználó2 #4732 üzenetére
60k.-ért tuti, hogy elviszik. Lehet csak 85-90Hz-ra kellene venni a képernyőt...
-
válasz
sirszevenap #4720 üzenetére
55k.
-
válasz
felhasználó2 #4718 üzenetére
75k.
-
válasz
LaptopSystem #4715 üzenetére
60k.
-
Hu,de reg jartam erre... Este jovok
-
válasz
Csabroncka #4710 üzenetére
50k.
-
válasz
LaptopSystem #4700 üzenetére
Ez felettébb érdekes. Azt hittem, hogy ennek 15,4"-os a kijelzője. De 15,1"-osan csak 45-50k.-t ér.
-
válasz
LaptopSystem #4699 üzenetére
60-65k.
-
Remélem tudod, hogy a 120-130k.-s csereérték nevetségesen alacsony...
160-165k.-t simán elkérhetnél érte jó billentyűzettel.
Javaslom, hogy hívd fel őket: http://www.ec-co.hu/
Talán tudnak segíteni a billentyűzeten. Szerintem simán megérne egy 5k.-t a javítása. Ha mégsem akarod, utána beszélünk a rossz billentyűzetes árról. -
válasz
neckband666 #4696 üzenetére
15-20k.
Jó kijelzővel már 60k. -
válasz
LaptopSystem #4688 üzenetére
60-65k.
-
válasz
profisher. #4668 üzenetére
55-60k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest