- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Én egy kis faluban töltöttem a gyerekkorom, a 90-es évek elején bizony nem nagyon volt színes tv a környéken, legalábbis én nem találkoztam vele sehol, pedig sokat szomszédoltunk, lógtunk együtt a többi sráccal. Az utcák szinte teljes mértékben a híres "Kádár-kockákból" álltak, nem túl változatos utcaképpel.
A házak nagy részénél még pottyantós kinti wc is volt, plusz derítőaknák, szennyvízhálózat még nem volt kiépítve, minden más közmű igen. Volt egy Lada 1200-asunk, az volt az elterjedt autó és a Trabant.
Az iskolában volt még 1-2 C64-es, de már voltak az akkori kornak megfelelő gépek DOS-sal, számtech órán mi már a DOS parancsokat tanulgattuk, és ketten ültünk egy gépnél, mert csak úgy volt elég gép. Lehet, hogy az akkori korhoz képest is elmaradott térségben laktunk, de pl. akinek MTB kerékpárja volt, arra istenként tekintettünk, mindenki más a klasszikus "ruszki biciklivel" járt.Szerk.: Ja igen, '98-ban találkoztam először Windows-zal, amikor egy másik iskolába kerültem különféle családi okok miatt Szegedre, ott mintha 100 évvel jártak volna előrébb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest