Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Én egy kis faluban töltöttem a gyerekkorom, a 90-es évek elején bizony nem nagyon volt színes tv a környéken, legalábbis én nem találkoztam vele sehol, pedig sokat szomszédoltunk, lógtunk együtt a többi sráccal. Az utcák szinte teljes mértékben a híres "Kádár-kockákból" álltak, nem túl változatos utcaképpel.
A házak nagy részénél még pottyantós kinti wc is volt, plusz derítőaknák, szennyvízhálózat még nem volt kiépítve, minden más közmű igen. Volt egy Lada 1200-asunk, az volt az elterjedt autó és a Trabant.
Az iskolában volt még 1-2 C64-es, de már voltak az akkori kornak megfelelő gépek DOS-sal, számtech órán mi már a DOS parancsokat tanulgattuk, és ketten ültünk egy gépnél, mert csak úgy volt elég gép. Lehet, hogy az akkori korhoz képest is elmaradott térségben laktunk, de pl. akinek MTB kerékpárja volt, arra istenként tekintettünk, mindenki más a klasszikus "ruszki biciklivel" járt.Szerk.: Ja igen, '98-ban találkoztam először Windows-zal, amikor egy másik iskolába kerültem különféle családi okok miatt Szegedre, ott mintha 100 évvel jártak volna előrébb....
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest