Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Kiskoromból rémlik ez a korszak, a '90-es évek eleje, közepe, a boltokban darálták a kávét, nem volt még elterjedt a szeletelt kenyér sem, de a boltban lehetett szeleteltetni.
Konyhában szinte semmilyen komolyabb berendezés nem volt, főleg mikró, vagy bármiféle automata gép, mosógép is még a forgótárcsás klasszikus volt, mellé külön centrifugával.
Tv is fekete-fehér volt még, de néhol már volt színes is, számítógép csak az iskolában volt, illetve 1-2 tehetősebbnek volt C64-e otthon.
Mindez vidéken, persze a fővárosban vagy nagyobb városokban kicsit fejlettebb volt a felszereltség, pl pesti ismerősöknél már láttam mikrót és színes tv-t is, de nekünk ez még sci-fi volt...
customer114: Nem az alkohol, hanem a lustaság (valóban nem volt elmosva a serpenyő) és a fejlődés iránti vágy, azt hittem, így sokkal praktikusabb és gyorsabb... A fizika persze másként gondolta, kb mint a repeszgránát, úgy viselkedett a tojás, de én nem adtam fel, ha egyenként nem megy, akkor majd egyszerre... A többit beleütöttem egy tálba, és munkavédelmi kesztyűben beleöntöttem a sütőbe, majd gyorsan lecsuktam a tetejét. Alapkoncepcióm, miszerint a sok olajban majd szépen egyben marad, és könnyebb lesz kiszedni, megdőlt, mert a sütő rácsos kosarára teljesen rákötött, plusz a víztartalomnak se tetszett a hirtelen 190 fok, legközelebb marad a serpenyős módszer.

Új hozzászólás Aktív témák
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest