Hirdetés
Aktív témák
-
joey7
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igazad van,-részben; ugyanis én arra gondoltam,hogy ha már egyszer rászánja magát,-és a pénzét- akkor vegyen olyan cuccot amivel kihuzza sokáig.Sztem érdemesebb ,minél komplexebb technikát vásárolni,még akkor is ha most nemigazán tudja teljesmértékben kihasználni.Mellesleg igencsak lezuhantak már az árak;nem annyira luxuscikk egy jó 16/9-es tv
Persze, mindenki döntse el maga mire van szüksége. :P -
joey7
őstag
Síkképcső
16/9 formátum (gondolj a házimozira)
82 cm-es képcső (ha kisebbet veszel később valszeg bánni fogod)
továbbfejlesztett 100 Mhz-es technika,ne a sima 100-as mert az gagyi
kb. ennyi lenne a lényeg.
Nem tom hol akarod megvenni,de mindenféleképpen nézz be vmelyik
''Elektromos Világ'' áruházba; nagy kínálat,kedvező ár,korrekt kiszolgálás.:) :C -
tényleg 1 csöppet jobb nézni, de nem nagyon ér szerintem 30k különbséget.
/jó, nekem is van egy sik sony-m:D/
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Éngem kifejezetten zavarnak a síkképcsöves TV-k. Pedig monitort TFT-t nézek, szóval arra nem lehet ráfogni, hogy nem vagyok hozzászokva.
-
PapaMaci
őstag
Hát mi meg most vettünk kedvesemmel egy 72-es Sony-t a hugának nászajándékba, és hidd el, én is lehidaltam, olyan szép kép volt rajta.
-
Hombre
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezem egy új TV beszerzését, és ehhez kérnék segítséget.
Abban biztos vagyok, hogy 100hz-es tv-t veszek majd. Az egyetlen bizonytalan tényező az, hogy normál vagy síkképcsöves legyen.
Az érdekelne igazából, hogy a 2 technológia között mi a különbség, illetve megéri-e plusz 25-35 ezer Ft-ot kifizetni a síkképcsöves verzióért.
Előre is köszi a segítséget
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest