Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LittleBiG007

aktív tag

Na, egyelőre úgy hidalom át a dolgot, hogy a jobb oldali, kevésbé megbízhatóan működő lapozógombokat úgy állítottam be, hogy hosszú nyomás esetén is csak egy lapot lapozzon, ne tízet. (Coolreader) Így gyakorlatilag fél-egy másodperces nyomvatartással eddig az esetek 100%-ában lapozott. Sőt, 10-20 ilyen lapozás után a normál nyomása is javul egy darabig.

Csak érdekesség: Tuff-Luv asztalra állítható, fogáskönnyítő tokom van, ezért ha összezárom a Nook-ot anélkül, hogy alvásba küldeném, ellapozhat, mert a tok belseje beleér egy picit az infraérzékelőbe. Pedig ha jön a busz, nem szeretem altatni, mert csak addig zárom össze, amíg felszállok, aztán olvasok tovább. Megoldás: a Coolreader-ben a hardvergombok 3 féle módban szabhatók testre. Sima nyomás, hosszú nyomás, és dupla nyomás. Na, én minden gomb dupla nyomására beállítottam a touch screen lezárását. (Alreader-ben csak a sima gombnyomáshoz lehetett funkciót hozzárendelni, azaz ha az érintőképernyő lezárását hozzárendeltem az egyik gombhoz, akkor azzal már nem tudtam lapozni.) A Coolreaderben lapozni is tudok, lezárni is, ugyanazzal a gombbal! Szuper!

Csak azért lenne jó valami újabb Coolreader verzió, mert az enyémben a Toggle Title Bar (Címsor ki/be kapcsolása) nem működik, valószínűleg egy bug, amit később már kijavítottak.

Új hozzászólás Aktív témák