Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
Leeza
tag
Khm... keresd meg lécci, hol hülyéztem le. Az ő stílusa volt kissé durva.
orbano: bele se kötöttem, kicsit félremagyarázzátok már ezt az egészet. Csak annyi, hogy én nem tárgyalok ilyen stílusban és megkértem, hogy ezzel engem hanyagoljon is, mert irritál. Egyébként pedig vannak itt előzmények, amik miatt az ő véleménye abszolút hidegen hagy.
-
Tim82
félisten
Van benne valami, van benne valami... Nem azzal van a gáz, amit mond, hanem ahogy mondja. (Én is mondok ugyanilyen mondanivalójú dolgokat barátosnénak, mégsem érzi bántónak, hanem hallgat rám.) Adekvát fórumtárs alapvetően összekeveri a szókimondást a tahósággal és csodálkozik, hogy olyan reakciókat kap, amilyeneket. Bár annyira zseb-Csernus, hogy az inkább mulattató, semmint bosszantó.
Másrészt pedig burkoltan-kevésbé burkolatlanul egyfolytában magára és a mostani kapcsolatára hivatkozik, mint referenciára. Én nem mernék egy 4-5 hónapja tartó távkapcsolatot alapul használva mások felett elsietett ítéletet mondani, csak mert nem úgy élnek vagy kezelik az emberi kapcsolataikat, ahogy szerintem helyes.
# 35314: ha ezt a kérdést költőien teszed fel, akkor hülye vagy. A válasz pedig egyértelműen nem. Éljetek együtt legalább fél évet, ha azután is minden szuperhepi és ez a kapcsolat minden kapcsolatok legjobbika, akkor már más a helyzet. Távolról bazi könnyű csodálatos kapcsolatot fenntartani, nem kell egyikőtöknek sem kompromisszumot kötni a másik azon szokásaival, amelyekről távkapcsolatban semmi nem derül ki, csak amikor nap mint nap egymás mellett ébredtek, egymás mellett alszotok el.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest