- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
runner 125 #35389 üzenetére
ismerös....
amikor azt mondta boldog szeret, jó velem, hozzámbujni, velem lenni, én vagyok a legjobb, akkor egy olyna figura akire azt mondom pfüüühh..nem ellenfél.és mégis pont vele egy exel.aki lexarja, bunko volt vele.megkapott érzelembe fizikába mindent.és mégis.... a nők ilyenek..xart érdemelnek, mert kakor tudnak jók lenni.teperni, mert kihívás van bennük.aludj egyet ma baxxál be narancspálinkávaljön majd másik jobb aki értékel....
én is sjanálóm nem pofoztam fela rongyot, valami megtört ujfenn bennem, amikor én max.ot adok és vágód öszinte vagyok azt hiszem minden rendben.és csak mert egy éjszaka többet iszok....és azt hiszi nem figyelek, és neki ugy esett jól....a gyerek meg??..aza szerencséje nem ismerem meg, rossz emberismerő avgyok.nem szeretek verekedni.de lehet benne lenne az a "de jó lenne egyet verekedni 2 éve már" mentalitás amit kapna.üsd szét ha jol esik.magad nyugtatod.
....én meglátom pláne kicsit csücskösen kapni fog.sőt a kurva előtt fog kapni.mert én avgyok jobb, könyörögni fog.
Aktív témák
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged