- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Értem bár ott szétlőnek a sentinel hajók...kell némi manőver is...
Más: kíváncsi leszek ezekre az Atlas cuccra. Ajtó nyitás, meg doboz nyitás... mennyivel jutok plusszosabb dolgokhoz...bár lehet beleér a bilibe a kezem és semmi különös nem lesz vele. De nem akarok spoiler-eket, mert a minap is megkaptam...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Jó. Tehát, ha most leszedem csutra a boltot a fegyverről és csak gránátot hagyok rajta, illetve szénné húzom a lézert akkor mindenre jó vagyok beleértve a sentineleket is...?!
-
polgi803
őstag
Valaki tud valami ütős kieget a stukkerra? Azokat a gránátokat hogy lehet löni? Csak mert nem tudtam használni hiába van rajta... lehet küldené a kis mocskokat..
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
válasz Uyuarasy #1014 üzenetére
Nekem eddig igen változatos bolygóim voltak...volt amin alig volt valami,d e most végre olyanon vagyok, ahol rogyásig van emeril, meg arany és végre bezsebelem mindet. Szerencsémre eddig nem volt ugyanolyan két bolygó...külön-külön tudtam bányászni különböző fontos anyagokat, szóval eddig így lucky a helyzetem...csak egy lezuhant hajót is találnék már...bár már lóvéból is tudtam cserélni egy nagyobbra, de asszem megpályázok egy 28-30-ast a sok cucc miatt...
-
polgi803
őstag
válasz freddirty #1003 üzenetére
Jogos...még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi az esélye hogy lezuhant repcsit találok? Csak mert tegnap annyi olyan Beacon,meg olyan fénycsóvás cuccot aktiváltam amennyit csak tudtam, és mindig a transfer-t vagy mit kértem de semmi...tele volt több bolygó is bungalókkal, meg mindenféle épületekkel, de lezuhant cucc sehol...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Akkor valami mást kérdezek...ha pl az űrben kifogy a cucc és nincs több akkor mentés újratöltés van...? Csak eszembe jutott...
-
polgi803
őstag
Lenne egy olyan kérdésem ha valaki eljut az egyetem közepére onnantól mi lesz? Mert ugye van egy ilyen "quest"...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest