Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Szerintem igaza van az illetőnek, igaz még nem játszottam vele, de a steraemekből kitűnt, hogy nincs átfogó térkép, egy naprendszernek semmi felépítése sincs csak lebeg ott a bolygó, mennyivel hangulatosabb lenne egy naprendszer térkép, keringési pályákkal stb. tényleg igaz, ahogy említette valaki korábban itt, hogy ez tényleg nem űrszimulátor, csak gyűjtögetős, építkezős arcade. Egy szóval sem mondom, hogy rossz a játékmenet, de több ilyen szimulátoros elem kéne bele, ha már az univerzumban csavargunk. (pl a már általam említett dolog, hogy a légköri összetételt is kivették a játékból, nem kapunk infót legalább a bolygó gravitációjáról). A másik dolog, eddig amit láttam gameplayt, egyben sem volt olyan bolygó, hold aminek ne lett volna légköre és mindegyiken volt élet. Pedig eleinte még arról beszéltek, hogy csak a bolygók 10%-án lesz élet és azoknak is a 90%-án alacsonyabb rendű. Mondjuk ha nem akarták,hogy unalmas legyen a játékmenet a kopár bolygókkal, érthető a döntés, de azért lehetne néhány légkör nélküli élettelen planéta is, hogy valamennyire is legyen szimulátor hangulata a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Vezetékes FEJhallgatók
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest