Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Brett001 #164 üzenetére
Hú ezzel mennyit játszottam pár hónapja... elképesztő volt már akkor is (főleg a gépigénye maxon. R9 270-el és 4 magos AMD CPU-val 16 percig töltötte a bolygók domborzatát mire teljes részletességbe bejött. Remélem a hétfőn érkező GTX1060 már jobban bírja a mostani i5 mellett) de a linket videó alapján rengeteget fejlődött. A fekete lyukak akkor még nem voltak kidolgozva. Kis lencsetorzulás volt a helyükön és annyi.
Erre az emberre kellene önteni 10-20 millió dollárt és adni mellé egy csapatot hogy alkossa meg a No Man's Sky 2-t ilyen látványvilággal, csak kicsit kisebb gépigény mellett... szerintem sokak álla landolna a földön és besöpörne pár ládányi díjat is abban az évben. Nem is beszélve a dollár hegyekről.
A Space Engine-ben nekem az volt a kedvencem mikor el-warp-oltam az ismert univerzum szélére és a galaxisok úgy suhantak el mellettem mint a csillagok még a tejúton belül... elképesztő volt... belegondolni hogy az egyik pöttyön belüli trilliónyi aprócska kis pöttyöcske közül az egyik alig pislákoló kis fényfoltocska körül keringő csöppnyi porszem-töredéken éldegélünk és hogy ez egy akkora világ amit az emberek 90%-a sose fog bejárni teljes egészében... katartikus élmény
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Autós topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest