Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
Nekem nem. De ha neked igen, akkor miért (de tényleg, miért) ? Mert pl. mi van, ha tleg tönkremegy és veszel egy újat vagy szimplán le akarsz cserélni egy BASIC -et PREMIUM -ra? Vagy esetleg egyszer majd (bár ez nyilván már a sci-fi kategória) kijön egy jobb verza a gépből és át akarsz váltani arra? Sztem ez jó nagy maflaság a Nintitől, hiszen gyak. ugyanaz az user mégegyszer hagy náluk pénzt. De ezzel endesen elveszik a kedvét ettől. Vagy ez vami biztonsági kapu miatt lehet így? Nem hinném, hiszen ott a PS3 vagy a Vita, ahol éppen accounthoz rendelt minden (Vita -nál egy géphez egy acc. lehet rendelve - ám egy gépen csak egy acc. csücsülhet, míg PS3 -nál kettő gép is lehet egy accounton és egy gépen lehet X másik profil is).
Szóval kicsit nem értem, neked miért szimpi az N megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest