Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2416 üzenetére
Sikerült megtalálnom az ügyeletes Nintendo szamurájokat...
1) emeld ki ahol buzdítottam valakit arra, hogy PS4/XBO fan legyen
2) emeld ki ahol kiemeltem, hogy a grafika mindenek felett áll
3) emeld ki ahol a GTA-t meg a The Godfathert emeltem a konzolos játékok trónjáraÉs mindenek előtt arra kérlek, hogy értelmezd át újra, amit írtam. Nem vagyok senki és semmi ellen sem (sőt, ősszel nekem is Wii U-m lesz, PC-be meg veszek egy középkategóriás VGA-t és le van tudva egy évre), csak leírtál egy általános következtetést, ami durvára nem igaz és erre reagáltam. Úgy állítottad be a Nintendo-t, mintha csak itt lennének a kiváló játékok, holott ez sem igaz. Nem lehet csak a multiplatform szemetekkel meg a grafikára kihegyezett játékokkal eladni egy konzolt. Konzolt az exkluzívok miatt veszünk.
Még egyszer: nem vagyok senki és semmi ellen, továbbá tiszteletben tartom mindenkinek az egyéni preferenciáját. De ezt megkövetelem mindenki mástól is, mert nem kérek sokat és mindenki boldogabb lenne. Én örülök, hogy ti megtaláltátok a számításotokat a Wii U-ban és remélem, hogy én is meg fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest