- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Nekem se jutott wii sajna de ha eddig nem jutott akkor megvárom ameddig feltörik. Xboxot feltörték, ps2-őt is, psp-t is. Akkor ezt is felfogják. (most nem a kamu videokra gondolok
) Én csak magas szintű játékokért leszek hajlandó fizetni. Amennyiben nem lehetne feltörni akkor nagyon nemtom mi legyen, szeretnék jókat szórakozni, amire alkalmas is a cucc, de most ünnep alatt utánaolvasva fura dolgokkal találkoztam. Pl. red steel néhol belassul, amennyiben ez igaz akkor a grafikának ez a vége. Az irányítást igazán jól kihasználó játékot meg nem találtam. (értsd: pl. egy kardot úgy köve a tv-n ahogy mozgatom a kontrollert, tehát folyamatos valós idejű jelfeldolgozás nem előre betárolt lehetőségek közül választ a gép..red steelben ez van sajna, mintha csak a célzással boldogulna a cucc, de arra is van panasz h késik picikét)
30 hsz.: borzalomez a baj h japcsik hülyék kicsit, én meg más játékokat szeretnék, star warsot, mechwarrior szerűt is eltudnék képzelni, de egy sima gladiátoros game esetleg ahol minden fegyverrel máshogy kell bánni..ha valóban olyan jó az a kontroller akkor ilyen játékok (ahol a hadonászás a lényeg és nem mellékfunkció! ) mér nincsenek bejelentve?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged