Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Szerintetek így a Switch 2 hype közepette el lehet adni egy újszerű állapotú, megvigyázott OLED modellt (nem hurcibált, csak dokkolva használt, használat után mindig tartóban tartott, heti pár órát ment csak, Spigen edzett üveggel ellátva és egy tartalék is van hozzá)? Ha igen, akkor vajon mennyiért lehet úgy, hogy azért el is menjen, de meg is érje eladni? Eléggé vegyesen látom fent árban HA-n és mintha többet is látnék hirdetve Switch 2 bejelentés óta (FB-n és HA-n is).
Meg akartam tartani Switch 2 megvásárlásáig, hogy át tudjak költözni róla, de a garancia miatt úgy néz ki, hogy itthon kell mégis megvásárolnom, így viszont drágább és Pro Controller 2-vel a MK bundle egy kész vagyon. Muszáj pénzé tennem, hogy a 2-t meg tudjam vásárolni.Ha esetleg nem fér a topic témájába, akkor töröljétek a kérdésemet, illetve PM-ben is jöhet a válasz. Ebben az esetben elnézést kérek!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3997 üzenetére
Na, közben a FB-os emberke aki fél napos eltéréssel válaszolt megemberelte magát és már le is zongoráztuk az ügyletet, elméletben már fel is adta. Szerintem nem is volt drága (11k feladással együtt). Dying Light Platinum Edition, papírdobozzal, minden kiegészítővel együtt.
Régi FB profil, 800+ ismerőssel, posztokkal, folyamatos telefonos kapcsolatban voltunk az ügylet végén. Remélem nem ver át. -
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólás!
Sajnos itt fent nagyon ritkán látok Dying Light-ot (abból is a Definitive Editon ha lehetséges, hogy legyen minden a kártyán). A legutóbbi pont akkor szedte le az eladó HA-n, amikor rá akartam írni. FB-n találtam, de vagy nem válaszol az illető vagy pont a kártyáról nem küld képet és nehézkesen válaszol (kb. fél nap eltéréssel). -
Crvsh3R
senior tag
Ti honnan szerzitek be a használt játékokat? Érdemes FB Marketplace-en, ha igen akkor mire érdemes figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peaktech P8005 Digitális decibelmérő // Számla + Garancia //
- Wimius W2 // Számla + Garancia //
- Numark DJ2GO2 Touch // Számla + Garancia //
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 32 GB DDR5 256GB NVME 13.3" FHD+ Touch W11Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest