- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danesz79
csendes tag
Sziasztok! Pár napja írtam ide a fórumba, hogy használt piacon vettem egy 3DS-t amit közben megjavítottam. Szóval van most egy ilyen gépem 2 játékkal és 8GB-os SDHC kártyával. Megfrissítettem 4.2-ről 9.2-re! MIT CSINÁLJAK MÉG VELE? Arra gondolok, sdhc-t formázzam, gyári alap állapotot visszaállítsam? Vagy nehogy, mert lehetnek még számomra értelmes, használható esetleg regisztrációs dolgok stb...!!!
-
danesz79
csendes tag
Használt piacon vettem egy Nintendo 3DS konzolt. Bekapcsoláskor 3mp-ig világít a kék led aztán pattan egyet és kikapcsol. Külföldi oldalon írták elszakadt a felső LCD szalagkábel. Hát én szétszedtem, de nem az LCD szalagkábel van megsérülve hanem a kamera szalagkábele. Akkor most cseréljem a LCD-t és a kamera szalagkábelt is? Vagy van valami lehetőség kiszűrni, hogy melyik rossz? Jelenleg a gép szét van szedve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest