Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Én csak érdeklődtem, amíg az érdeklődésem tartott. Teljesen felesleges elmennünk ebbe az irányba, szerintem full normálisan kérdeztem meg, azóta 3 komment jött ebben a témában, továbbra sem tudok többet, csak azt, hogy közétek már kedvem sem lenne menni. Hozzáteszem, a háromból Dr.Feri hozzászólása legalább segítő szándékú volt, őszintén tőled, mint szervezőtől vártam volna valami használhatót, még, ha az csak annyi is, hogy "bocs, zártkörű, nem kell tudnod, miről van szó". Nekem a linkelt bejegyzésből sajnos annál több, mint ami le van oda írva, nem derült ki. A kulcsszavakra is rákattintottam, tájékozódtam kicsit, mielőtt megkérdeztem, de nem találtam választ (ezért kérdeztem meg). Eddig tartott nekem az érdeklődésem, uram bocsá'. Mindenesetre már bánom, hogy megkérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.