- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi az, hogy volt? Meg mindig a 4. resz a legjobb! (A Porsche utan, bar azt nem tekintem igazi NFS-nek.)
Remelem nem jarunk ugy ezzel az uj jatekkal, mint annak idejen a HP2-vel: grafika ut, de a jatekelmeny, a hangulat hianyzik. Jo lenne, ha az EA a PC atiratba is fektetne energiat, s nem elne vissza az NFS nevvel, hanem tovabb oregbitene azt.
ui: Vannak itt nagy NFS fanok, toluk kerdeznem, hogy az elso reszt honnan lehet legalisan letolteni. Mert mar le lehet tobb helyrol is, csak nekem olyan valtozat kellene, melyben a videok is benn vannak. -
törölt tag
Na ne már, a 3-ban ráfeszitettek a járgányra egy tájképet, nem kivágva az ablakokat és lámpákat. Igaz, hogy még igy is marha jól nézett ki, de amikor elindultál... (Belső nézet rúlz!
)
Van valami új hir erről a next gen cuccról? Nagyon hiányzik a régi NFS filing, kénytelen vagyok évek óta a RC-vel meg a Porsche-val tolni. (Melyek mondjuk prima, szuperjó jatekok, de ez az új...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Formula-1
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest