- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nincs gond az nforce-al, én több gf2, gf4, tnt2 kártyát hajtok vele, és megfelelő driveral mind hibátlan. Az a64 procid is csak 32bites utasításokat kezel, ebben nincs eltérés (hacsak nincs 64bites op rendszered) win xp sp2 melett nem számít, hogy a64.
Ha nagyon ráérsz, és van rá lehetőség, és idő, probálj egy tiszta telepítést,--> dx9c-t, --> nforce 5.10, --> forceware 56.72
Memoria, és cpu alapon, ha így se megy akkor kell töprengeni. Ha már ezt így csináltad akkor érdekes a dolog. -
AMD Power
titán
Nekem volt ilyen MSI lapom. Azt ,hogy a Sempron meg az nforce ''üti'' egymást ezt kétlem!!!?
Elég érdekes a probléma az tuti! Nekem a havernak is ilyen lapja volt egy ATi 9600XT-vel és ott meg az ATi volt rosszu sajnos! Az alaplapi memó időzitéseket érdemes megnézzni és Auto-ra rakni. Nekem mondjuk High Performance-n volt és stabil volt. De szerintem itt ne ma CPU meg az alaplap a hibás, lehet ,hogy VGA. De nagy hülyeséget nem akarok írni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest