- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plex média szerver Hardveres gyorsítása Nvidia Videókártyákkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nincs gond az nforce-al, én több gf2, gf4, tnt2 kártyát hajtok vele, és megfelelő driveral mind hibátlan. Az a64 procid is csak 32bites utasításokat kezel, ebben nincs eltérés (hacsak nincs 64bites op rendszered) win xp sp2 melett nem számít, hogy a64.
Ha nagyon ráérsz, és van rá lehetőség, és idő, probálj egy tiszta telepítést,--> dx9c-t, --> nforce 5.10, --> forceware 56.72
Memoria, és cpu alapon, ha így se megy akkor kell töprengeni. Ha már ezt így csináltad akkor érdekes a dolog. -
AMD Power
titán
Nekem volt ilyen MSI lapom. Azt ,hogy a Sempron meg az nforce ''üti'' egymást ezt kétlem!!!?
Elég érdekes a probléma az tuti! Nekem a havernak is ilyen lapja volt egy ATi 9600XT-vel és ott meg az ATi volt rosszu sajnos! Az alaplapi memó időzitéseket érdemes megnézzni és Auto-ra rakni. Nekem mondjuk High Performance-n volt és stabil volt. De szerintem itt ne ma CPU meg az alaplap a hibás, lehet ,hogy VGA. De nagy hülyeséget nem akarok írni!!

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Elég érdekes a probléma az tuti! Nekem a havernak is ilyen lapja volt egy ATi 9600XT-vel és ott meg az ATi volt rosszu sajnos! Az alaplapi memó időzitéseket érdemes megnézzni és Auto-ra rakni. Nekem mondjuk High Performance-n volt és stabil volt. De szerintem itt ne ma CPU meg az alaplap a hibás, lehet ,hogy VGA. De nagy hülyeséget nem akarok írni!!