Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Nekem szarakodott a 5.10el izomból. A SATA-s Seagate vinyóm particiója egy párszor összeokádta magát vele. Megpróbálom ezzel, hátha formázhatok megint....A hadrveres szűzfalat használhatom mondjuk PCI-os WLAN carrdal is?
-
tuctuc
aktív tag
2004. szeptember 17. után sikerült előállni egy újabb verzióval, szuper.
6.39betát érdemes lecserélni egy 5.11whql-re, ha semmi baj nincs a beta-val? Szerintem nem. -
gabó
tag
Nos, fölkerült.
Ami elsőre pozítivum az a network controller + firewall. Az elöző verzió telepítésénél a vége fele mindig hibát írt ki, bár ettől még ment de akkor is. Most simán fölment(elötte uninstall a régi), a beállításokat megjegyezte és megfelelően működik
Pár oldal a régi verzióval timeout-al elszállt, most nem 
Szóval szerintem megéri föltenni, jó a hardwares tűzfal.
Sőt eddig amennyiben egy progi kommunkálni akart a nettel mindig manuálisan kellett beállítani a felületen, most automatikusan a feldobbja, hogy engedélyezni akarom-e a netfel
üdv,
[Szerkesztve] -
ABnormal
őstag
[link]
megjelent a legújabb nF3-as driver.
General compatibility fixes for nForce3 motherboards
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Könyvajánló
- Arc Raiders
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
6.39betát érdemes lecserélni egy 5.11whql-re, ha semmi baj nincs a beta-val? Szerintem nem.
Pár oldal a régi verzióval timeout-al elszállt, most nem