- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Na még egyszer. Egyetlen karakterrel játszottam végig mindhárom részt, egy elf wizarddal. Irdatlan kemény cuccok vannak a HotU-ban.
NWN: 1-16. szint
SoU: 16-19. szint
HotU: 19-27?. szint
A legvégén felvettem első szintre a fighter kasztot, de felesleges volt. Már nem emléxem, miért vettem fel. Az összes kapott küldetést megoldottam, ez az NWN-ben kb 25-30 küldetés volt fejezetenként. Az utolsóban nyilván kevesebb volt.
A kiegészítőkben is maximalista voltam, bár ott sem volt ennyi. A Sou-ban a küldetések is viszonylag gagyik voltak, 2/3-uk olyan volt, hogy ahol megkaptad, ott is kellett teljesíteni, ki sem kellett mozdulni a helyiségből, mint pl a kocsában.
A HotU-ban már voltak kemény jelenetek, a legidegesítőbb, mikor a pokolban találkozol egy kalandozócsapattal, köztük a volt csatlósoddal, a monkkal. Azonnal Time Stoppot kell nyomnod, ha élni akarsz a wizarddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest