Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8

senior tag

válasz ateszg #7075 üzenetére

Bár neked ez most nem segít, nekem kb ugyanez volt Horvátországban és Barcelonában is. Vodafone-os netfone.
    Gyakorlatilag használhatatlan volt, egy busz menetrendet sem tudtam megnézni a megállóban, annyira lassú volt. Bár nálam csak néha volt 2g hálózaton, de ez nem befolyásolta a sebességet. Repülőgép mód 100x, sim kártya ki-be, újraindítás, kapcsolók, beállítások, 3G-4G, hálózatválasztás, hálózati beállítások reset, apn, mindent próbáltam.
    Pl. Barcelonában egyik nap próbából telekomos feltöltős simet tettem a telefonomba, mert már csak arra tudtam gondolni, hogy az én készülékemben van a hiba és otthon vihetem a szervízbe, de aznap kifogástalanul ment a telekomos roaming. Már-már felüdülés volt, hogy amikor aznap 2-3 alkalommal zsebemből elővéve a telefont tényleg kellett volna a net pár percre, akkor nem kellett vele szrakodni, egyszerűen csak ment. A többi napon meg csak a szenvedés a netfone roaminggal.
    Pl Szlovéniában meg egyáltalán 0 mobilnetem volt (pedig a szlovén határ előtt Ausztriában működött), még a benzinkúton is a wifire kellett csatlakoznom hogy ránézzek a revolut egyenlegemre fizetés előtt, szóval örülj neki, hogy egyáltalán 2g van nálad :D

Új hozzászólás Aktív témák