Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hat új Ryzennel bővült a Socket AM4-es platform
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megjött a PRO szériás Samsung SSD-k legújabb nemzedéke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Tavaly elég sokat lehetett arról hallani, hogy a Netflix borzasztóan sokat költ, és erősen deficitesek. Most a korona alatt gondolom erősen javulhattak a pénzügyi számaik is. Erről tudunk valamit, vannak hivatalos számok?
A google nem túl segítőkész, de lehet én keresek rosszul. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #4065 üzenetére
Addig nyomogattam, amíg meg nem oldódott. Leírom, hátha mással is előfordul.
A hiba kidobásánál ugye feldobja a "részletek" funkciót, amin belül csináltam a hálózat tesztelést. Ott vannak további funkciók, és abból is a sima "kijelentkezés"-re rámentem, mintha már be lettem volna jelentkezve az accountomba. Tehát nem a "kijelentkezés a Netflix applikációból" funkciót választottam ki. Kijelentkezett a semmiből, aztán újratöltötte az appot, és akkor már feldobta a bejelentkezés menüt, és siker van.
Nem volt Netlix fiókom, tehát nem voltam bejelentkezve sem. Emiatt fogalmam sincs, hogy miért ez volt a megoldás, de erre oda kell figyelni, ilyen bug is lehet.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
LG 43UJ6307 készüléken a gyári Netflix app nem tud csatlakozni. Nincs hibakód. HBOGO gond nélkül megy, most is teszteltem, mielőtt ide írtam. Újraindítottam már routert, TV-t, appot 10x, de semmi. Most regisztráltam, PC-ről megy minden, de a TV-n elindítom az appot, gondolkozik 5-10mp-et, aztán kiírja, hogy nem tud csatlakozni.
Rámentem a hálózat tesztelésére, és a sebesség teszt percekig csak gondolkozik, nem csinál semmit.
A netem 100/10-es. Wi-fi-ről kapja a TV netet.Bármi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Csere-Beszámítás! Gamer RTX Számítógép játékra! R5 2600 / RTX 2060 Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ideapad Gaming 3 15ACH6 27% 15.6'' FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512 + 1TB magyar vbill gar
- Gigabyte GA-H61M-S2-B3 LGA 1155 alaplap
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam
- Eladó egy kitűnő állapotban lévő, garanciálsi Galaxy S23 Ultra 512 GB mobiltelefon