- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
ttttt
csendes tag
Hello!
Nekem is voltak hasonlo problemaim mas iroval, de kesobb kiderult, hogy a memoria volt rossz. Leirom mit tapasztaltam.
Uj gep osszerakasa utan minden 2-3 CD-t hibasan irt meg az iro. Cak nehany byte valtozott meg, de hat az is megengedhetetlen. Ezt neha kimutatta a nero iras utani automatikus ellenorzese (ahogy a te esetedben is) , de neha csak egy segedprogram (Directory Toolkit vagy Araxis Merge) jelezte a hibat (-kat). Az ellenorzesek soran az is erdekes volt, hogy nehany hiba mindig megvolt, nehany elojott es eltunt ha ujra ellenoriztem.
Ezutan egy halom file-t, (tobb mint 1GB) atmasoltam a wincsim egyik teruleterol a masikra es osszehasonlitottam a ket file-halmazt. Megint elojottek hibak, de mindig kulonbozo helyeken. Csak nehany byte volt hibas, es jellemzoen mindegyiknel ugyan az a bit valtozott 0-rol 1-re.
Ezutan felteteleztem, hogy az adatmozgatas soran a memoriaban valtozik meg az adat. Jott a MemTest86 es az szepen kimutatta, hogy tenyleg memoria gondom van. De a memtest is csak akkor jelezte a hibat, ha az extended tesztet futtattam (8..11). A standard teszt (1..7) hibatlannak mondta a memot.
Viszzavittem a boltba, ott is leteszteltek es ki is csereltek.
Azota minden szuper es a CD iro is hibatlanul ir. Erdekes, hogy a hibas memoval is fel tudtam telepiteni az XP-t, jatszottam Q3-al, es nem volt rendszerosszeomlasom. Persze az uj memoval mindent ujratelepitettem, es leellenoriztem ahol meg tudtam az adathalmazaimataimat (fotok, MP3, filmek, backup).
Szoval szerintem csekkold le te is valami hasonlo modon, hogy nem e memo gondod van.
Aktív témák
- Commodore 64
- Temu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Last Epoch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest