Aktív témák
-
rien
senior tag
Igazad van. Hát nekem csak a film van meg én azt raktam be és hallgattam bele...és fel se tűnt, hogy nem ő, de szerintem nem is egyszerű észrevenni a filmben lévő részből. De ahogy fogalmaztál az meg féreérthető, nekem gőzöm sincs róla, hogy Joan Jett írta-e a dalt, ő-e a dalszerző? vagy valaki más írta neki? de ez az ő dala, ő énekelte anno.
Az ost-t az amazonon néztem mert nem akrtam elhinni, hogy nincs rajta (ott meg nem volt előadó)
-
rien
senior tag
válasz
Dictator^ #3060 üzenetére
Igen
de úgy zártátok le ne offoljunk.....így nem offoltam
$: akkor előadó marad ua. szám címe simán Scatman (legalább is remélem)
#3058 a saját hsz-re meg, közben beugrott, hogy az a részlet a Felix - Don't you want me c. számára hasonlít nagyon, vagy az is, de én nem ezt keresem
Amit keresnék nagyon hasonlít erre a részletre (ha jól emlékszem), de ennek láttam már valamikor a klipjét és egy néger csaj van benne, nagyon villódzik az egész klipp és alulról mutatják benne a csajt valami fényes ezüst vagy arany színű kezes-lábas
ruciban...asszem
-
rien
senior tag
Az előző hsz-es Fun Factorys szám bár lehet nem jól gondolom, de szerintem két zenéből van az egyik IceMc vagy legalább is nagyon hasonlít rá és egy másik amit keresnék. Semmire nem emlékszek a szövegből
de egy néger csaj énekli az biztos. Ha valaki tudja segítsen légyszi.
mod: gyorsan megkerestem [link], az a rész ami 01:48-tól 02:02-ig van, meg minden refrén után
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
Dictator^ #3003 üzenetére
Bocs a késlekedésért. Nagyon szeretem a zenét és elég sokat is hallgatok, de lényegében ennyi. Anno 15-18 évesen valóban rádiós akartam lenni és úgy éreztem, hogy akkor illő lenne ismernem legalább 20-30 évre visszamenőleg a zenét valamilyen szinten és akkor tényleg rengeteg zenét hallgattam, 3 évig tényleg rádióztam is a lehető legamatőrebb szinten: suli-rádió
-
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #2922 üzenetére
The Guess Who - Share the land
-
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #2892 üzenetére
Petula Clark - Downtown
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
Koncerten hallottam egy számot. Nem biztos, hogy jól hallottam
de valami ilyesmi: Oldalborda diktátor lett, s dagadt tőle a szügye, vedd már észre csak játszik veled, te hülye, hülye, hülye. Tudja valaki, hogy ez melyik együttes száma?
-
rien
senior tag
válasz
Apollo17hu #2554 üzenetére
Ez Suzanne Vega - Tom's dinner c. száma feldolgozva.
-
rien
senior tag
De jó, hogy még nem reagáltad le, hogy ez nem az. Én ezen a Frank Sinatrás részen átugrottam
szóval nem ez lesz. De amit keresel szerintem a Swing when you're winning albumon lesz, mert az egész album olyan stílusú. De, hogy melyik szám passz én még sose hallottam rádióban erről az albumról számot.
-
rien
senior tag
válasz
szd@root.hu #2541 üzenetére
The road to Mandalay
-
rien
senior tag
válasz
FireShadow #2421 üzenetére
Engem az Edda - Hűtlen c. számára emlékeztet egy kicsit
-
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #2415 üzenetére
-
rien
senior tag
Rituális rémtettek - Nő vagy
valaki tudna segíteni imélben?
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #2347 üzenetére
Get together
a múltkori meg egyáltalán nem célzás volt -
-
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur #2304 üzenetére
Guglival fellelhető Soundtrack list alapján
01-es versenyzőGood size - The pineapple song
02-es The mamas and the papas - Go where you wanna go -
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #2275 üzenetére
Geri Halliwell - Dolce vita (a szám címe nem biztos, de bizti ő énekli mer én is szeretem
mod: #2277 azaz
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
ballington #2148 üzenetére
Maxx
talán
#2146: Nem tudnád esetleg valahova feltölteni mer úgy egyszerűbb lenne...
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
Dictator^ #2110 üzenetére
Ez nem annak a játéknak a zenéje amiben egy egyiptomi kis hapsival kellett először szobákon át futni átugrálni ''szakadékokat'', kígyókat, fésűket vagy miket, vízbe kellett asszem piranyák (vagy hogy kell írni) elől menekülni aztán a piramis lépcsőjén fel kövek elől kitérni, meg nyilaztak jobbról, balról ahol vagy ugrani, vagy lehajolni kellett a nyilak elől. Lehet nem jól emlékszem, de szerintem a dob ugyanez benne? De a játék nevére nem emlékszem.
-
rien
senior tag
válasz
ballington #1909 üzenetére
talán nézd meg ezt: Kate Ryan - Je T'Adore
-
rien
senior tag
válasz
neongorack #1894 üzenetére
Az ost-n van egy ilyen, hogy The Diva Dance (talán ez az). Az előadóra meg a gugli ezt hozta: Lucia di Lammermoor, valószínű ő énekli (ha ez az a zene amit keresel).
-
rien
senior tag
válasz
qestion #1886 üzenetére
Akkor mostmár csak -cobra- kéne
mer én is tippeltem neki egyet
: [link] Ez az Axwell-es eredetije szerintem mint zene (a ''szöveg'' meg a Why-ból). Meg anno se mondtam nagy hülyeséget, hogy Depeche Mode mert van egy Free című DM szám is ami erre épül (de ez lassabb tempó; meg az is lehet, hogy csak valamelyik dj gyártotta
nem tudom). Szóval lesz miből válogatnod, ha még érdekel
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
Megnéztem, tényleg úgy van ahogy mondod. Nem teljesen egyforma a két zene, de szerintem mégis ez az a szám csak a filmhez egy kicsit ''átgyúrták''. De ez szerintem előszokott fordulni meg az is, hogy a filmben csak a zene van és ha jól tudom a soundtrackre ekkor is az eredeti verziót teszik rá, legalább is én eddig így vettem észre (gondolom jelen esteben sajnos mert tényleg jobb ami a filmben van).
-
rien
senior tag
Nekem is lenne egy valószínűleg nem egyszerű kérdésem: A BMX Banditák című film végén (szereposztásnál) lévő zene iszonyatosan tetszett kiskoromban, teljesen belevoltam zúgva de sose tudtam mi az? ki az? Valaki esetleg tudja mi lehet az?
-
rien
senior tag
válasz
(Kolombusz) #1723 üzenetére
Ámokfutók - Robinson
talán?
-
rien
senior tag
válasz
MoP_FX 57 #1663 üzenetére
Akkor nem tom mer nekem nagyon régen tetszett a Run Nancy című zene ami a film vége felé van (de ez rajta van az albumon) és azt hittem talán neked is ez tetszik
De akkor passz. Nem lehetne hallani?
Viszont rákerestem a guglival és találtam a film adatok Music résznél egy olyat - ha jól értem - hogy 213 (másik siteon Two Thirteen-ként írva) előadásában ''Nightmare'' című szám is mint zene a filmhez tartozik??? Talán -
rien
senior tag
Azt olvastam már több helyen is, hogy állítólag az Arany Ászok volt akinek válaszolt a reklámfilm zenéjével kapcsolatban (nekem nem
) és e szerint: Mood Indigo - Golden Light az áhított
zeneremek.
Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- ASUS ROG Ally
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest