Hirdetés
Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
TamasSzucs13
üzenetére
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Ezt a topikot pedig zárom.
-
Lenry
félisten
válasz
TamasSzucs13
üzenetére
szia
elég egyértelmű, ha garis akku, akkor küldd vissza
-
TamasSzucs13
csendes tag
Sziasztok! Nem rég elromlott a notebookomban az akksi, de mivel gyárit már nem kapok. ezért vettem egy utángyártottat. Eleinte jól működött, de egyszer 0%-ig merítettem és azóta nem tölt. Azt írja, hogy "csatlakoztatva, töltődik", de 0%-nál magasabbra nem megy. Mindent kipróbáltam, amit találtam neten, de semmi nem oldotta meg a problémát. Hálózati adaptert is cseréltem egy újra. Asus K52-es szériás notebookról van szó, az akksi még garanciás!
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Weblap készítés
- Játékfejlesztés
- Tárhely szolgáltató választás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- HP notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest