Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

válasz CRTs #229 üzenetére

Szerintem a Sony ott baltázza el, hogy csak a tripla A vonalon akar megfelelni, amik ma már brutális összegekből készülnek, és nyilván brutális bevételeket kell hozzanak a kasszánál.
    Ez irreális, és hosszútávon tarthatatlan.

Lehet látni a miérteket, minden nevesebb fejlesztőbrigádja kb 5 évente fog kihozni egy új játékot, ezzel is csökkentve a konzol életciklusa alatt kiadott összes játékot.
    És minden kiadott játéknak a premiernél teljes áron kell jól szerepelnie, hogy hasznot is hozzon, különben kidobott pénz ként tekint rá a sony és elkaszálja. (Lásd Days Gone).

Ezzel szemben, ha ps2-3-nintendo szerű játékokat is dobnának piacar AA vagy csak A színvonalban, tudnának olyan játék dömpinget csinálni mint ami anno pl a ps2-nél volt.

És szerintem sok gamer van mai napig akik simán eljátszanának egy ps2- vagy nintendo switch kategóriás játékkal is (köztük én is).

A nintendo tökéletes példa erre.
    Azért mert kicsit elnagyoltabb, vagy rajzfilm szerű néhány játékuk grafikája, attól még nagyon jó játékok születnek náluk.

A sony ezzel szemben minden játékuknál kb a legjobb akar lenni minden téren..
    És észnélkül égetik a pénzt erre az irreális igényre.

A sport a legjobb kikapcsolódás...

• Pöttön

őstag

Én tervezek venni egy Series x-et, de szigorúan csak használtan 100k környékén majd.
    Hogy tudjak játszani fps boost-al 4k-ban a Fable 2-vel, Gears 1-2-3-al.
    Bár hallani 1-2 szállingózó pletykát, hogy az ms kiadja a gears collection-t ue5-el pc-re is.
    Akkor már megint még kevesebb indokom lesz hogy vegyek valaha is xbox-ot. :D

Ez a baj ezzel a generációval... Nincs motiváció, hogy megvegyél-birtokolj egy bőven 100+ ezres gépet..
    A sony is most hardveres erő demonstrációt tart, ahelyett hogy inkább éjjel nappal új játékokat mutatna be. Itt vagyunk a generáció életciklusának felénél, és egyik oldal se tud felmutatni egy értelmes exluzív címet se.. Röhej. :DDD
    És akkor még ráadásul nem értik hogy miért nem veszik az emberek a konzolokat?!? :C
    Ez az eddigi leghitványabb generáció az egyszer biztos.

A sport a legjobb kikapcsolódás...

Új hozzászólás Aktív témák