Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Szerintem a Sony ott baltázza el, hogy csak a tripla A vonalon akar megfelelni, amik ma már brutális összegekből készülnek, és nyilván brutális bevételeket kell hozzanak a kasszánál.
Ez irreális, és hosszútávon tarthatatlan.Lehet látni a miérteket, minden nevesebb fejlesztőbrigádja kb 5 évente fog kihozni egy új játékot, ezzel is csökkentve a konzol életciklusa alatt kiadott összes játékot.
És minden kiadott játéknak a premiernél teljes áron kell jól szerepelnie, hogy hasznot is hozzon, különben kidobott pénz ként tekint rá a sony és elkaszálja. (Lásd Days Gone).Ezzel szemben, ha ps2-3-nintendo szerű játékokat is dobnának piacar AA vagy csak A színvonalban, tudnának olyan játék dömpinget csinálni mint ami anno pl a ps2-nél volt.
És szerintem sok gamer van mai napig akik simán eljátszanának egy ps2- vagy nintendo switch kategóriás játékkal is (köztük én is).
A nintendo tökéletes példa erre.
Azért mert kicsit elnagyoltabb, vagy rajzfilm szerű néhány játékuk grafikája, attól még nagyon jó játékok születnek náluk.A sony ezzel szemben minden játékuknál kb a legjobb akar lenni minden téren..
És észnélkül égetik a pénzt erre az irreális igényre.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Én tervezek venni egy Series x-et, de szigorúan csak használtan 100k környékén majd.
Hogy tudjak játszani fps boost-al 4k-ban a Fable 2-vel, Gears 1-2-3-al.
Bár hallani 1-2 szállingózó pletykát, hogy az ms kiadja a gears collection-t ue5-el pc-re is.
Akkor már megint még kevesebb indokom lesz hogy vegyek valaha is xbox-ot.Ez a baj ezzel a generációval... Nincs motiváció, hogy megvegyél-birtokolj egy bőven 100+ ezres gépet..
A sony is most hardveres erő demonstrációt tart, ahelyett hogy inkább éjjel nappal új játékokat mutatna be. Itt vagyunk a generáció életciklusának felénél, és egyik oldal se tud felmutatni egy értelmes exluzív címet se.. Röhej.
És akkor még ráadásul nem értik hogy miért nem veszik az emberek a konzolokat?!?
Ez az eddigi leghitványabb generáció az egyszer biztos.A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest