- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey7
őstag
ASUS P4PE i845
nos, van 3 partició a gépemen és mindegyiken vagy egy-egy op.rendszer.
C:\ ME, E:\ XP -egy egy vinyón van. a harmadik: D:\ XP. ezek közül az E meghajtón lévő XP volt használva,a másik kettő nem. lehet,h sok a 3 rendszer,de eddig nem volt gondom; amúgy biztonsági okokból van 3.
1.esemény: az XP induláskor -mielőtt az asztalt megjelenítette volna- kiírt egy hibaüzenetet vmi initializalásról volt szó amit nem tudott elvégezni.
2. esemény: közben bekötötték a kábelnetet a gépemre az ADSL helyett,viszont gond adódott vele.ugyanis a CPU egyfolytában 100°%-on pörgött,a net belassult,majd minden előzmény nélkül újraindult a gép.Megelégeltem a dolgot és visszaálltam ADSL-re.
3. esemény: a gépben van egy 512-es memória és egy 256-os. a harmadik slot-ba bedugtam még egy 256-os RAM-ot ,na ezekután se kép se hang,nem indult a gép.azt hittem sok az 1 GB,de nem,mert kiderült,h a harmadik SLOT-at van a bibi,ugyanis az 512 RAM mellé csak egy 256-ost dugtam az ominózus helyre és akkor sem ment a gép.ezekután maradtam a 768-nál a régi módon és elindult
4.esemény: az állandóan használt op.rendszeremet az E:\-n újratelepítettem,de a hiba nem oldódott meg.
röviden ennyi lenne a sztori; asszem van bőven kínálat a hibakeletkezésének okára..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest