Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz csattila01 #51230 üzenetére
Bakker, kva nagy szívás így.
Elég rugalmas az aqua, lehetőség szerint nem is megyek oda, max ha nincs máshol.
Remélem hamar megoldják, és nem ülnek rajta annyit! -
t.imi
addikt
válasz csattila01 #51228 üzenetére
Lehet átugrottam, csak A2 slotba memóriával tesztelni? Hivatalosan A2-A4 dual, A2 a single chanel.
XMP enable, esetleg memória frekvenciát minél kisebbre állítani, hátha.
[kép]
Illetve uefi beállításokkal is volt valami cumi régen, csak már nem emlékszem rá[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz WATERDACA #51202 üzenetére
Nekem is FSP volt CM előtt 4 évig, se hang, se semmi más gond. El is raktam tartaléknak.
Vagy 1 db rossz az elkészült 40000db-ból.Ha játék alatt jött elő, ott megy minden egyszerre, úgy is kellene nézni.
Vagy ahogy I02S3F írja, először külön külön.
Nézni 3.3, 5, 12V-ot. 5% belül legyenek az értékek. -
t.imi
addikt
válasz I02S3F #51197 üzenetére
Igaz! Ha garos, nincs bizerga
Mindennek kicsi az esélye, aztán látod.
Melyik tápegységet vegyem topikban talán volt szó régen egy rossz szériás FSP tápról, több mint 1 év távlatából nem esküszöm meg rá.
Hibás kondi, rossz minőségellenőrzés, nincs rendesen rányomva a molex az alaplapra, bármi lehet.
2023.02:
Sziasztok. Végre sikerült lecserélni a tápom egy FSP Hydro PTM Pro 1000W lett a kiválasztott. Be is szereltem, működött is szépen, kb egy órát...
Aztán kirobbant a gépből :( Vissza raktam a régit, minden működik normálisan. Lehet egy hibás darabot fogtam ki? Mennyi esély van erre? -
t.imi
addikt
válasz KROK640 #51185 üzenetére
Szerencsére önmegtartóztató vagyok alkohol terén, már nem állnék jólHa mind a két helyen 60Hz-re lett állítva, akkor jött a 28-34 FPS.
DDU-val leszedtem este a drivert, újra letöltöttem a 24.5.1-et, kopkopkopkopkop stabil 60FPS meg van.
Hozzá sem merek nyúlni.
Lehet Win frissítések kavartak be? Jött egy pár az elmúlt pár hónapban, és Adrenalinhoz márciusi Win reinstall óta hozzá sem nyúltam. -
t.imi
addikt
Nos. Szabad fél óra eredménye.
- Radiátor ki, függőlegesbe fordítottam. Hátha levegős, bár utána kellene tölteni, ha az.
- Cpu-fan > radiátor ventilátor, Cpu-OPT > pumpa. Eltelt 8 hónapban fordítva volt. Ventilátorok minimum 45%-ra belőve.
- HDD lehúzva, így is cicereg alacsony fps mellett, tehát vagy vga, vagy alatta a táp
TT level 20VT ház, egy kupacban minden.
- Adrenalin > váratlan rendszerhiba miatt az alapértelmezett rendszerhangolás blabla. Ez sokszor előfordult már. Max anti-lag volt bekapcsolva.
- Vsync játékba bekapcs, mint eddig, monitor 120HZ,
Adrenalinban Vsync be. 48 fps.
Adrenalinban Vsync ki, játékban be, 120fps
Adrenalinban Vsync be, játékban ki, 60fps.
Monitor 60Hz, Adrenalinban Vsync be, játékban ki, 60 pfs és most csönd van játék kezdőoldalán.
Játék indít, 167fps!
Tehát kvára homály van.Szóljatok, ha nem értitek
Bazz, eddig éltem a home userek unalmas életét[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz JulianSinulf #51177 üzenetére
Teljes képernyőn, keret, minden nélkül.
Gépház >>>Rendszerbeállítások > Speciális megjelenítés.
Gigabyte G32QC monitor, OSD Sidekickben is 120Hz-et mutat.
Én sem értek sok mindent, évek óta szépen működött. -
t.imi
addikt
válasz Csorbi #51171 üzenetére
Hazaérek megnézem, csak radeon info van + újra 28 fps
[kép] [kép]JulianSinulf #51173 köszönöm a tippeket, pumpával kezdem, ahogy írod.
Simán lehet folyadékhiányos.
Asztalon néha felszaladt 50 fok környékére, feladatkezelőben 1-7% körüli cpu használatot láttam akkor.[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Adott egy Asus b550m plus gaming + ryzen 5 5500 + 4x8gb (?) 3200-es ram, CM V750 GOLD V2 + XFX 6750xt + 2 db M2 ssd +Seagate SkyHawk 2TB csak torrent + ARCTIC Liquid Freezer II 240 utolsó, javított sorozat.
1 M2 ssd win 11 kb 2 hónapja újra telepített.
2 M2 ssd játékok.
Vsync állandóan bekapcsolva, gép asztalon mellettem.
Szeretem, ha csöndben van.
0% tuning!Következőket produkálja az elmúlt 2-4 hónapban időnként.
I.
Mintha a víz szivattyúja csapágyas lenne, enyhe zümmögés, ekkor az FPS ugrál ~32-60 között, játszhatatlanná téve mindent.
Mintha egy filmet pause > play > pause....néznél.
Mikor nincs züm-züm, fluid minden.
Létezik, hogy több áramot venne fel a cpu csatlakozóról zümm közben, és ez akasztaná meg a játékot?II.
Vsync ki, FPS 1xx-2xx között, jön a Coil Whine, ez van.
Vsync be, és mikro seekeléshez hasonló hang hallható - max 1 tized mp, 1 tized csönd, ez végtelenítve - szerintem nem a VGA-ból, inkább az alatta lévő HDD-ből. Ami csak torrentre van használva.
Ha van aktív le/feltöltés, ha nincs, akkor is seek szerű hang.
Ekkor, ha le@pom magam sem megy feljebb az FPS 22-28 fölé, hiába állítom játék v. radeon szoftverben. Anti lag, stb semmi sem használ.
Restart, működik a vsync. Vagy nem.
Driverek legfrissebbek.
Elnézést a regényért. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Mégegysuer köszönet Grave444-nek a gyors útbaigazításért
Lenne kis gondom és képtelen vagyok megoldani.
Feleségem lekapcsolta a pc-met 2 napja, azóta ezt látom bal felül.
Alt, ctr, shift + karaktereket elméletileg végig nyomkodtam, semmi.
Afterbruner, gpu-z, furmark törölve, illetve zip fájlokban voltak, többire nem emlékszem....Asus b550m plus:
Ai shuite 3
Ez update fut.
Armoury crate nem.Msi 6650xt
Msi kombustor törölve.Lenne ötletetek, mi a bánat lehet ez?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest