- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aribaric
csendes tag
válasz Norbo03 #3168 üzenetére
az elemmel nincs baj megmértem...
minden eszköz tápkábeljét kihúztam még a vinyókét is semmi válltozás
a kondik rendben...
proci nincs lesarkazva(ha csak magától nem lett)na a pastát nem tudom ,mer tnem mertem eddig levenni mert nagyon kemény a hütőrács merevíítése,és félek hogy visszarakásnál viszont lesarkaznám,mert egy éve emlékszem hogy küzdöttem hogy felrakjam azóta úgy van...okozhatja a paszta?akkor lehet leszedem...sajna nincs másik gép csak laptop...
amúgy kösz a gyors választPicassoDesign.hu R.Ádám
-
aribaric
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Szokatlan problámával kűzdök hónapok óta,most kezdem a legelején és próbálom minnél részletesebben leírni:
Egy másfél hónapja kezdődött az egész ,kisebb lefagyásokkal,amit nem is vettem túl komolyan ,de aztán egyre gyakoribbak voltak ami már kezdett bosszantó lenni,majd a hiba jelenség tovább formálodott,mer tmostmár a fagyások nem csak windows alatt hanem az első (alaplapot,memóriát)leíró boot oldalon is előjöttek ami jópár resetelés után szintén változott ,és kiaélakult egy állandó
''Veryfing pool date''nél(a windows boot képernyője elötti utolso...)lefagyó válltozat ami akárhány reset ,feszültségtelenítés után sem javult
ami ideiglenes megoldása volt az hogy a CMOSt töröltem az alaplap jumperével ezután egy két hétig működött(majd újra az egész elölről ''Veryfing pool...''),több kevesebb fagyással(álltalában akkor fagyott win alatt ha sok alkalmazás ment egyszerre)
persze újra instalálni lusta voltam nem volt rá időm ,amit mostmár bánok mert ,következő fokozat az volt utobbi 5 napban gép windows alatt nem fagyott,de abban a pillanatban hogy újra inditottam vagy kikapcsolás után újra bekapcsoltam,''Veryfing pool date''fagyás,minden alkalommal amíg CMOst nem töröltem,majd jelenleg amiért teljesen elvesztettem a fejem,
MOST ha bbekapcsolom 3másodperc töltés monitoron semmi se bios beállítás lehetőség se semmi csak az üres feketeség!!!!!!
erre mondjon valaki valami okosat
ja konfig
NF7s2/sempron2400(amit csak athlonXPnek ismer fel bios frissítés után is)/512ddr2Kingston/256ddrHynix/Geforce5200/250sataHItachi/250gbMaxtor/táp egy 360as chifftech
amiért fontos lenne az az hogy Appservről fel kellene töltenem frissítéseket netre...(és az ugye igy nem megy)
Vigyem szervízbe,vagy mit csináljak?
előre is kösz mindenkinek aki próbál segíteniPicassoDesign.hu R.Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó gamer gép, Xeon E3-1241 + GeForce GTX 1650
- ASUS ROG STRIX / Ryzen 7 3800x / RTX 2070S / Gamer PC ELADÓ
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Asus Rog Strix Gamer PC
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
- GAMER PC! Intel I5 12400F + 32 GB RAM + 4060 TI (16 GB) - 1TB SSD + 2 TB HDD - GARANCIÁVAL
- Gamer PC félkonfig: ASUS alaplap / i7-4770K / 32 GB RAM
- I3 3220, 18 GB RAM, GTX 750 TI (Adathordozó nélkül)
- LOOT - Steam Random játékkulcs /common, epic, legendary/ - Global
- Eladó számítógépház 1db dvd íróval .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest