Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aribaric

csendes tag

válasz Norbo03 #3170 üzenetére

cserélgetem folyamatosan de semmi...ha nem mondtok más okosságot lehet szervíz lessz belőle... :((( :(

PicassoDesign.hu R.Ádám

• aribaric

csendes tag

válasz Norbo03 #3168 üzenetére

az elemmel nincs baj megmértem...
    minden eszköz tápkábeljét kihúztam még a vinyókét is semmi válltozás
    a kondik rendben...
    proci nincs lesarkazva(ha csak magától nem lett)na a pastát nem tudom ,mer tnem mertem eddig levenni mert nagyon kemény a hütőrács merevíítése,és félek hogy visszarakásnál viszont lesarkaznám,mert egy éve emlékszem hogy küzdöttem hogy felrakjam azóta úgy van...okozhatja a paszta?akkor lehet leszedem...sajna nincs másik gép csak laptop...
    amúgy kösz a gyors választ

PicassoDesign.hu R.Ádám

• aribaric

csendes tag

Üdv. mindenkinek!
    Szokatlan problámával kűzdök hónapok óta,most kezdem a legelején és próbálom minnél részletesebben leírni:

Egy másfél hónapja kezdődött az egész ,kisebb lefagyásokkal,amit nem is vettem túl komolyan ,de aztán egyre gyakoribbak voltak ami már kezdett bosszantó lenni,majd a hiba jelenség tovább formálodott,mer tmostmár a fagyások nem csak windows alatt hanem az első (alaplapot,memóriát)leíró boot oldalon is előjöttek ami jópár resetelés után szintén változott ,és kiaélakult egy állandó
    ''Veryfing pool date''nél(a windows boot képernyője elötti utolso...)lefagyó válltozat ami akárhány reset ,feszültségtelenítés után sem javult
    ami ideiglenes megoldása volt az hogy a CMOSt töröltem az alaplap jumperével ezután egy két hétig működött(majd újra az egész elölről ''Veryfing pool...''),több kevesebb fagyással(álltalában akkor fagyott win alatt ha sok alkalmazás ment egyszerre)
    persze újra instalálni lusta voltam nem volt rá időm ,amit mostmár bánok mert ,következő fokozat az volt utobbi 5 napban gép windows alatt nem fagyott,de abban a pillanatban hogy újra inditottam vagy kikapcsolás után újra bekapcsoltam,''Veryfing pool date''fagyás,minden alkalommal amíg CMOst nem töröltem,majd jelenleg amiért teljesen elvesztettem a fejem,
    MOST ha bbekapcsolom 3másodperc töltés monitoron semmi se bios beállítás lehetőség se semmi csak az üres feketeség!!!!!!
    erre mondjon valaki valami okosat

ja konfig
    NF7s2/sempron2400(amit csak athlonXPnek ismer fel bios frissítés után is)/512ddr2Kingston/256ddrHynix/Geforce5200/250sataHItachi/250gbMaxtor/táp egy 360as chifftech

amiért fontos lenne az az hogy Appservről fel kellene töltenem frissítéseket netre...(és az ugye igy nem megy)

Vigyem szervízbe,vagy mit csináljak?

előre is kösz mindenkinek aki próbál segíteni :R

PicassoDesign.hu R.Ádám

Új hozzászólás Aktív témák