- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos22
újonc
Az alaplapon nem láttam semmi szokatlant. Az alaplalap amit idáig hsználtam az msi n1996 ms-/366. Ami most van benne az pedig Gigabyte fsb 1066 ddr 2, 667.
A proci
intel cor ' 06 Q8200
intel core 2 QUAD SLB5M MALAY
2.33GHZ/4M/1333/05A L816B095
A cambi nem tudom mit jelent . Igen a vidit is mozgattam és semmi -
Lajos22
újonc
Két évvel ezelött vettem ezt a gépet ami idáig semmi baja nem volt. Elkezdtem letölteni egy játékot le tőltöttem utána kikapcsoltam a gépet eddig az msi alap lapot használtam. És másnap reggel be akartam kapcsolni és akkor csipogot még hozzá 9-szer. Meg fogtam szétszedtem utánna összeraktam és ugyanazt csinálta. Meg mutattam bátyámnak ő azt mondta hogy videókártya lesz elvittem másik bátyámhoz a vidit és ott jó volt a procival együtt. Utánna már a tápra gyanakodtunk ki vettüt és át raktuk hogy jó-e és szintén jó volt az után a ramokat. Néztük meg azok is jók voltak pluszba még hozattunk plusz ramokat. Ezek után kölcsön kértem haverom alaplapját ami csak kéthetes és azzal össze raktam. Ezel azt csinálja hogy elindul de nem csipog de képet nem ad. A monitor jó mert azt is ki probáltuk.
-
Lajos22
újonc
Szevasztok olyan bajom van hogy elkezted egy játékot le tölteni idájig semmi baja nem volt a pc-nek de most azt csinálja hogy be kapcsol és 9 csipg és semmi mást nem csinál. már szó szerint mindent ki cseréltem és semmi. de ha valamit át rakok egy másik gépbe jó. Valami okosságott tudtok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Asrock alaplap / Intel CPU / HyperX RAM / be Quiet hűtő
- GAMER PC//RYZEN9 5950X//RX6900XT//32GB DDR4//1200W MODULÁRIS TÁP
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Játszós PC i5 10400F RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest