Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arphox
tag
válasz MrDerekas #42137 üzenetére
Miért írtad az MSI lapra, hogy giga? Tán itt is ilyen átmatricázós akció van? o_O
Nem hiszem.
(Egyébként 2008-as lap gigabyte működik a mai napig szépen szüleim gépében, régen az én gépem volt)
Ma reggel értem rá legközelebb arra, hogy kiderítsem mi lehet a hiba, és most meg tökéletesen működik. Szóval csak egy restart kellett neki.
Fogalmam nincs mi okozta ezt, de remélem nem jön újra...Köszi a segítséget, respect hogy a szabadidődből segítesz az embereknek!
A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
Arphox
tag
válasz aliencore #42125 üzenetére
Ebben nem vagyok szakértő, de elképzelhető, hogy az alaplappal nem bírja kiszolgálni az új VGA-t. És a "gigabyte 650-es új táp" nem tudni mennyire minőségi, lehet hogy ugyanúgy ipari hulladékot vettetek csak drágábban / újabbat. Szóval emiatt nem zárnám ki a táp problémát ugyanúgy, de valószínűbbnek tartom, hogy alaplap lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Az alaplapom jack-csatlakozója valamiért halkabb lett. Nem tudom mióta, pár hétig használtam egy USB-s DAC-ot, és most hogy visszakötöttem az alapalpiba, észrevettem. Előtte pedig tökéletesen működött.
Az alaplapom MSI B150M Mortar típusú, 2016 júliusi vásárlás.
Aktív hangfallal használom (Microlab Solo 6c).Ami érdekes, hogy az előlapival hangosabb, szerintem az az eredeti hangereje.
Szerintetek mi történhetett vele? Miért jó pont az előlapi, de a hátlapi nem annyira?
Zenei hangminőséget nem nagyon elemezgettem, de mind a két (előlap + hátlap) részen jól szól, csak a hangerő a nagy különbség.Win 10 Pro az oprendszerem, az alaplapi hang driver nincs (és nem is volt) feltelepítve. Ha ezt tanácsoljátok akkor feltelepítem, de akkor is egyik napról a másikra lett jóval halkabb. Ezt nem értem.
Előre is köszönöm szépen a segítséget
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni új gép összeszerelés témában.
Lap: ASROCK b450 Pro4
SSD: Samsung 860 EVO m.2 250 GBA hiba az, hogy sem a BIOS-ban, sem a win10 telepítőjében nem látom az SSD-t.
BIOS update meg volt.Próbáltam mindenféle dolgot állítgatni a BIOS-ban, de semmi.
Help pls
Szerk.: Megoldva, átraktuk másik M.2 slotba az alaplapon!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- IMac 24 Zöld
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest