- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
endless1984
csendes tag
válasz
Dänielsson #8619 üzenetére
Köszi a tippet, ellenőrizni fogunk mindent...bár kipróbáltam több táppal is, a táp tuti kizárva
Szerintem egy új alaplap vásárlása lesz a +oldás, csak nem tudom milyet vegyünk!
Gigabyte ennyire ratyi márka - vagy csak nálunk ilyen szerencsétlen a történet?
Hozzáteszem a garancia 1 hónapja járt le.Pár hete is produkálta az újraindulgatós hibát, akkor egyszer csak abbahagyta, és jó volt ...
Most végképp meghalt.
Teljesen szétszedte, kizárásos alapon indítgattam el a gépet, és egyedül ez a 12V ATX csati körüli történet bizonyult irányadónak.Nem egy gépet és problémát láttam már, de most lövésem sincs...
-
endless1984
csendes tag
Sziasztok!
A hiba a következő,amellyel szembesültem.
Bekapcsolom a gépet, elindulnak a ventilátorok, felvillannak a ledek, és egyszer csak körülbelül 2 mp után leáll minden, aztán hirtelen újraindul, és megint leáll és újraindul...a végtelenségig menne...közeben nincs videó jel.
Ami biztos: nem táp hiba, mivel cseréltem már tápot, és ugyanez a szitu.
Nem RAM hiba, mivel cseréltem azt is...
Nem, beragadt power gomb szitu, mert próbáltam a csavarhúzós tüskés indítást is...Egy észrevétel: ha lehúzom a proci melletti ATX 12V nevű négy eres (2 sárga 2 fekete) csatlakozót, nem indulgat újra, folyamatosan pörög...visszadugom, ismét ezt csinálja - DE HANGSÚLYOZOM NEM TÁP HIBA!!!
Én alaplapra gondolok...
Valami Gigabyte márkájú alaplap benne egy dual core-os proci, sajna nem emlékszem a részletekre, mert nem az én gépem, viszont pár napon belül életre kéne lehelni!!!Pls. aki tud, segítsen!!!!
Köszi:
Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus Prime X470-Pro + Ryzen 7 2700X +Cooler Master Hyper 212 +32 Gb Patriot Viper 3.200 Beszámitok!
- DDR5 GAMER PC - RTX 3060 12GB - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 480GB Nvme SSD
- NEM TALÁLOD A GÉPET AMIT KERESEL? Gépépítés/fejlesztés, alkatrészek, javítás! BESZÁMÍTÁS VAN!!
- 5 új, bontatlan Dell Optiplex 5090 mini PC gyári csomagolással
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest