- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
valószínű, hogy a telepítő lett elrontva, mert fat32-re formázta a pendrive-ot a "tool", és ez okozhatta a bajt, mert a következő próbálkozásnál már NTFS volt és gond nélkül felment... nem értem, hogy ez miért volt probléma, pedig ez történt...
mindenesetre tényleg köszönöm, hogy reagáltál a mondandómra, mert te adtad az ötletet ahhoz, hogy ellenőrizzem a telepítőt, és amikor megnéztem, hogy valóban FAT32-es fájlrendszer volt rajta, akkor ugrott be, hogy anno NTFS-sel sikerült...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
igazad volt, köszönöm! megoldódott!
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
üdv emberek!
adott egy laptop.
feltelepítettem rá usb-ről a win7-et, azonban nem akar elindulni...
amikor bekapcsolom, folyamatosan előjön a fekete kép a tetején kurzorral, aztán leáll, 1 mp, újrapróbálkozik, ugyanezt csinálja és megint leáll, és így tovább...(egészen addig, míg hosszan nyomással le nem állítom)
csak akkor tudok bármit csinálni, amikor bedugom az usb-t a telepítővel, és a boot sorrendnél az usb-t jelölöm meg, mint elsődleges bootforrás, ekkor bejön a telepítő és újra tudom rakni, de utána ugyanaz történik, mint amit leírtam, szóval ott vagyok, ahol a part szakad. (próbáltam 64 és 32 bitest is!)
vkinek van ötlete? elképzelhető, h az ssd-vel van vmi?
köszönöm a válaszokat előre is! (remélem nem írtam semmi olyat, ami sérti a szabályokat! )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Asrock alaplap / Intel CPU / HyperX RAM / be Quiet hűtő
- GAMER PC//RYZEN9 5950X//RX6900XT//32GB DDR4//1200W MODULÁRIS TÁP
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Játszós PC i5 10400F RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest