- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32753 üzenetére
Sikerült megtalálni a problémát.
Amit kaptam a videokártyához tápelosztót,nem volt elég dugó a tápon és 1 régi tápkábelt kellett szerválni.
Amúgy az én hibám volt,mert 4+4 (8-pin) ami elvileg a CPU-hoz volt külön a gyártó szerint,az nem engedte a gép bekapcsolását. Szóval a táp védelme nem engedte,mert akkor zárlatot kapott volna a gép.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32747 üzenetére
Tegnap este még egy próbát csináltam,de sajnos semmi nem történt,utána úgy hagytam mindent,másnap délután (ma) gondoltam megpróbálom még1x..........nagyon ingadozva,de megindult.
Erre valaki tud értelmes választ adni hogy ez milyen jelenség? Ez tápegység lehet vagy az alaplap?
Utána megint megpróbáltam berakni az GTX 1070-et,de azzal már volt hajlandó elindulni.
Én azt gondolom hogy az alaplap csinálja ezt.........vagy nem tudom tényleg.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #32744 üzenetére
Megpróbáltam hogy kiszedem az elemet egy percre és visszarakom,de úgy sem történt semmi. Én nagyon gyanakszom az alaplap meghibásodására,mert bevallom,lehet egy kicsit erősebben nyomtam a videokártya 8 pines csatiját a dugóba. Igaz,megnéztem hogy történt-e valami sérülés vagy egyéb,de nem láttam semmit rajta.
De ha az alaplap meghibásodott akkor tud még utána áramot szállítani?™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Autós topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Lenovo M73 mini PC nagy tételben, 50db esetén 14k/db Core i3 4130T 8GB ram 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest