Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
válasz cinkoxid #21400 üzenetére
Nem merem, mert új lap és ha bexarik frissítés közbe ugrott a lap.
Lap és a cpu tuti jó együtt. Kölcsön rammal is kifagyott nálam, ismerősnél meg ment minden rendben.
Először én is a ramra és a bios frissítésre gyanakodtam, de másnál nem jelenkezett ez a hiba.
Nem értem...lehet kérek kölcsön ilyen lapot frissített biossal. -
csabbymtc
tag
válasz cinkoxid #21366 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a lapomat nem bántotta...
Egyébként azóta túl vagyunk egy garanciális tápegység cserén, ugyanolyan N-Powerre cserélték...
Teszteltem, ugyanazt csinálta.
Ma viszont már több, mint 7 órája fut a gép, és még nem indult újra. Nagyon remélem, hogy befejezte a szórakozást! -
-
toomy019
csendes tag
-
Roxy27
tag
válasz cinkoxid #19359 üzenetére
Bakke... megvan a hiba De nem semmi...
Betettem a Live Linux pendrive-omat. Live módban IR + 4IT ...bla-bla résznél megállt. Elkezdtem böngészni, hogy mit sikerült betöltenie, és mit nem... szal ahol megállt az a benne levő FireWire kártya drivere. Kivettem a kártyát, és elindult a Linux. Aztán utánna kapásból restart és a Win7 is javítás nélkül működik. Nem akarom elkiabálni, de asszem csak a FireWire kártya döglött meg. Ha nincs Linuxom, erre nehezen jöttem volna rá, mivel a Winfos, nem képes megmondani, hogy mi a "kínnya"
Na, még pár teszt, meg restart, aztán remélhetőleg minden OK.Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
zalkatti
tag
válasz cinkoxid #19319 üzenetére
Igen, minden kipucolva, most is futtattam prime tesztet , 5 perc után kiakad, elkezdi terhelni a procit 20-%-on meg szaggat az egér amíg újra nem indítom, most hallottam valami kattogást is kb 5 sec.enként de nem tudom a forrását. ugye mint tegnap irtam a tápom instabil, az ilyet tud csinálni?
Nemsokára fogom a gépet és kukázom mert nemigen érdemes rákölteni...
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
zalkatti
tag
válasz cinkoxid #19315 üzenetére
P4 Northwood 2,8
1 GB A-data ram
Asrock p4i45pe+ alaplap - már volt kikondizva
Sapphire X800 GTO 256 Bit
Samsung spinpont 80GB vinyó - hibátlan, 100/100
M-tech 420 W táp - 7 hónapos, hirtelen kellett egy mert megsült az előzőAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
zalkatti
tag
válasz cinkoxid #19311 üzenetére
Szia, everestben látom, meg a feladatkezelő teljesítmény ablakban is.
Általában teljesítményigényes felhasználás után jön elő, beragad a rendszer laggol az egér, 20-on fagy a procc
Teljesen vírusmentes a gép nem tudom mi ez remélem nem alaplap haldoklik
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
rayoliviero
veterán
válasz cinkoxid #19311 üzenetére
Ertem.
Beviszem oda, ahol vettem az alaplapot kb. 1,5 eve, a procit pedig szinten onnan, csak par napja. Remelem kiprobaljak masik procival, hogy mukodik e a lap es nem kuldik rogton gariztatni. Mert annak az a hatranya, hogy lehet heteket kell ra varnom es kiderul pl. hogy nem is az alaplap rossz.
Nincs olyan ismerosom, akinek van ilyen foglalatu alaplapja. -
zalkatti
tag
válasz cinkoxid #19289 üzenetére
Köszi, tehát akkor Te a tápra szavazol
Úgy vágom ki a gépből hogy csak na
Attól tartottam h talán alaplap,de ilyen feszültségingadozás inkább táp szerintem is már így utánaolvasva. Ha sokáig ez lesz még benne akkor tuti magával rántja
Köszi a megerősítést, szép napot
-
L1ZRRR
senior tag
válasz cinkoxid #18506 üzenetére
Ezen már túl vagyok, egyszerűen nem tom mi van...
Most jött vissza a gariból a BIG BANG alaplap, mert bele volt olvadva a 24-pines csati és azt kicserélték, de tesztelni már nem tesztelték....
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Apollo_21
addikt
válasz cinkoxid #18062 üzenetére
Ezt nem néztem még lehetséges...de amikor elöször betettem és megformáztam szépen elnevezte
H-nak...aztis elkell felejteni uj win installnál? ez kicsit fura..a terrásokkal sosem volt még ilyen gondom
Azthittem ez egy "jóbizzz" lesz, de 2napja csak a baj van vele.Illetve..várjál csak..amikor vmi backupolós izé progival néztem akkor csak egy csillag volt ott. mondjuk az adatok szerinte meg ottvannak,.namind1 Délután okosabb leszek. köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Intel fan11
őstag
válasz cinkoxid #18037 üzenetére
gigabyte p35-s3, 1,8 Ghz dual core, 2*1 giga kingmax ddr2es ram, intel x25-v SSD, samsung 160 GB sata vinyó. Nem volt a géphez nyúlva. fagy a gép vagy kék halál több féle hibakódú kék halál előjött. Biost azt frissítettem, de azzal se változott semmi f2 volt a gyári bios rajta f8-at húztam rá a @Bios-sal a gigabyte honlapról töltöttel!
Battletag: hojszi#2983
-
RainerNoni
csendes tag
válasz cinkoxid #18016 üzenetére
Nem ismeri fel a biosban sem az egyik bodult. a Második foglalattal van a bibi. ha abba hagyom csak a memóriát akkor csak sötétség van :/
Aidánál pontosan mit nézzek? mert azt írja, hogy Intel 82801GB ICH7- Hight Definition Audio Controller, alatta meg VIA Unknown
Egy pozitív értékelés csak pár percet vesz el életünkből!Ennyit tegyünk meg egymásért!!
-
-
-
törölt tag
válasz cinkoxid #17563 üzenetére
Köszi!
Megint elment a kép, mérgemben megmozgattam a videokártyát, és visszajött a kép...
Csak utána meg furcsa hangja lett, ha görgettem a képernyőt...
Én meg szidtam a billgéctől kezdve az inno3d vezérigazgatójáig mindenkit...közben csak feszült a monitorkábel, és az húzta ki a foglalatból a vga-t.
Remélem legalábbis ez volt a zizi. -
ftamas0201
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- IMac 24 Zöld
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest