Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy27
tag
válasz cinkoxid #19359 üzenetére
Bakke... megvan a hiba De nem semmi...
Betettem a Live Linux pendrive-omat. Live módban IR + 4IT ...bla-bla résznél megállt. Elkezdtem böngészni, hogy mit sikerült betöltenie, és mit nem... szal ahol megállt az a benne levő FireWire kártya drivere. Kivettem a kártyát, és elindult a Linux. Aztán utánna kapásból restart és a Win7 is javítás nélkül működik. Nem akarom elkiabálni, de asszem csak a FireWire kártya döglött meg. Ha nincs Linuxom, erre nehezen jöttem volna rá, mivel a Winfos, nem képes megmondani, hogy mi a "kínnya"
Na, még pár teszt, meg restart, aztán remélhetőleg minden OK.Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Roxy27
tag
Ja, és restart után...ismét nem boot-ol
Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Roxy27
tag
Hali, érdekes hibám van...
Konfig Asus P5QL Pro, Q8200, 8Gb RAM, Chieftec táp..
Azzal kezdte, hogy a Win7 egyszer csak nem boot-olt. Megpróbáltam rendszervisszaállítással, meg korábbi időpontra, de nem indult. Maradt az újra install. Zsír új Win7 felment, meg minden progi ami kellett. Visszakerült a gazdájához, de ott megint az ominózus semmi. Indulásnál választó képernyő jött be. Normál, vagy javítás... a normál megfagy a szép Win logónál, a javítás meg a MS Corporation zöld csík után marad a fekete képernyő és semmi.
Itt már újrahúzni sem tudom, mert a telepítő ugyanitt megállt!!!
Csináltam Bios-resetet...semmi. Megnéztem az elemet és szinte üres. Beletettem egy másikat, de azzal sem változott a helyzet.
Aztán elkezdtem méregetni a tápot...minden fesz OK. Majd egy váratlan ötlettől vezérelve (mivel bedugott állapotban nem tudtam mérni az alaplapra csatlakozó plussz 2x12V-ot (proci melletti 4-es csati) Ezért kihúztam menet közbe Táp megvolt, de restart után, láss csodát, a javítást kiválasztva végre bejött a javítás menüje, és a visszaállítás, restart után feléledt a Winfos 7.
Na erre mondjon valaki valami okosat please!!!
Alaplap??? Táp??? WTFHogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) + Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- IMac 24 Zöld
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest