Aktív témák
-
Apophis
őstag
Na, megoldódott...
Mindössze Avast antivir, Steam és HL2 reinstall, és 1 órás frissítés-feloldás procedúra kellett hozzá. Az ok rejtve marad. Remélem, nem kell ezt majd minden héten újra végigszenvednem...
A topic pedig akkor zárható, THX a helpekért!
(mondjuk a StarCraft még mindíg nem megy, lesz egy újabb -kemény 2 perces- reinstall) -
Apophis
őstag
Újraraktam az antivirt, semmi. Valami le lehet tiltva, vagy vírusom van, nem tudom.
A topic mindenesetre zárható. -
Apophis
őstag
Nem találtam semmi idevonatkozót.
-
cikasz
őstag
Megnézted már a cs.hu-n a faq-t???
-
krokk
senior tag
milyen tűzfalad van ha van?
-
Apophis
őstag
Keresőben nem találtam semmit, ahova írtam, senki nem válaszolt.
Problémám: Steam indítása:
''ERROR
---------------------------
Steam.exe (main exception): Win32 StructuredException at 01AA934C : Attempt to read from virtual address 0 without appropriate access rights. ''
Aztán semmi. A többi multis játék sem megy, pl SC hiányolja az engedély a 6112-es porthoz, de a War3 Battle Net sem indul. A net viszont hibátlan. Fogalmam sincs, hol lehetne ezt engedélyeztetni, vagy hogy egyáltalán mivel van a baj. Win XP+SP2, avast home antivir. Valaki plz help!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest